Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ρε Γιασημάκη,πότε ανοίγουν τα σχολειά;;;;;;;;ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ!!!

 Προκαταβολικά:Εγώ έχω τα άντερα και γράφω επώνυμα. Οι τακτοποιημένοι κλακαδόροι σου έχουν το κ@λο να γράψουν επώνυμα.ΟΧΙ,δεν έχουν κ@λο!!!!!!

Ερώτηση:Πότε παρουσιάζονται οι εκπαιδευτικοί και ξεκινούν οι εγγραφές -μεταγραφές στα σχολεία;;;;;Την 1η Σεπτεμβρίου!!!!!!!

Ερώτηση:Πότε έγινε το Κοινοτικό Συμβούλιο στις Αφίδνες,που έλαμψες δια της απουσίας σου;;;Το βράδυ στις 31 Αυγούστου κάτω απο το παράνομο, επικίνδυνο και μπαταρισμένο υπόστεγο!!!!!Μήπως θέλεις να δημοσιεύσω και το βίντεο και να σου θυμίσω πως πέρασε ο Νερουλάς και ο Πολιτικής Αβλεψίας. Καλά έκανες και δεν ήρθες!!!!!!!Πάλι καλά που δεν τους πλάκωσε.!!!!!

Άρα το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα  αληθινό. Καμία εργασία και κανένα ενδιαφέρον απο τη Διοίκηση του Δήμου ως την ημέρα έναρξης των σχολείων. Μετα εορτής προφήτες .Έξι μήνες αδιαφορίας.

.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοριδης σαν πολιτευτής της περιοχής και σαν υπουργός δεν παρευρεθει για τον Μίκη. Γιατί άραγε; ΜΟΝΟ στο συκαμινο πηγαίνει γιατί η χούντα εκεί είχε ορίσει πρόεδρο και τώρα ακολουθεί το μομολο με τα γνωστά παρατράγουδα σε συνάδελφο του.

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον Ωρωπό. Και εσύ λαέ βασανισμένε να ξεχνάς.....το συκαμινο.......

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ;

κωστας είπε...

έχω πρόβλημα με τους φλεβήτες