Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ρε Γιασημάκη τελικά είσαι "ψεύτης" και "επικίνδυνος" γιά τη δημόσια υγεία


 Με χθεσινή του ανακοίνωση ο Δήμος Ωρωπού αναφέρεται σε κλιματιζόμενους χώρους, που μπορούν οι κάτοικοι να βρίσκουν λίγη δροσιά για να προστατευτούν απο τον καύσωνα. Μεταξύ αυτών και το Πνευματικό Κέντρο Καπανδριτίου (δημοσιεύω την ανάρτηση).

Για πιο κλιματιζόμενο χώρο ;;;;;Ρε Γιασημάκη,ούτε ανεμιστήρα δεν έχει!!!!λίγο ντροπή δεν έχετε;;;;

Ρε Γιασημάκη και μία συμβουλή: "αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα μάτια σου για να βλέπεις, τότε θα τα χρειαστείς πολύ σύντομα για να κλάψεις".

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ 9 ΚΛΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

⚠️
🆘Ο Δήμος Ωρωπού προειδοποιεί τους πολίτες για ακραία καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία την Πέμπτη 29/7. Ενημερώνει τους πολίτες πως ανοίγει 9 κλιματιζόμενους χώρους σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
Από το πρωί της Παρασκευής 3️⃣0️⃣ Ιουλίου στις 1️⃣1️⃣:0️⃣0️⃣ μέχρι και τις 2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣ και για όλες τις ημέρες που θα επικρατήσουν οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι ανοικτοί κλιματιζόμενοι χώροι οι οποίοι θα λειτουργούν με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα:


📌Καπανδρίτι: Πνευματικό Κέντρο Κοινότητας Καπανδριτίου

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ):

Δεν υπάρχουν σχόλια: