Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021

Αυτοί είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Ωρωπού.....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

 Η υδροδότηση της Κοινότητας Βαρνάβα,(πέντε χιλιάδες κάτοικοι μαζί με τους επισκέπτες της παραλίας) δεν  έχουν νερό εδώ και πέντε μέρες. Οι ηθελημένοι πειραματισμοί του "ΝΕΡΟΥΛΑ" αντιδημάρχου Ωρωπού να καταστρέψει με τις "πονηρές" ενέργειες του το προϋπάρχουν σύστημα υδροδότησης του Καπανδριτίου-Μετόχι-Βαρνάβα-Παραλία Βαρνάβα,έφερε αυτό που βλέπετε στίς φωτογραφίες. Βυτιοφόρα να μεταφέρουν νερό, εν μέσω καύσωνα, απο το Καπανδρίτι στο Βαρνάβα...επιεικώς ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.(Δημοσιεύω επιστολή  του Πρόεδρου της κοινότητας Βαρνάβα).Δυστυχώς κανείς απο τους 41 δημοτικούς συμβούλους του δήμου Ωρωπού δεν είχε το φιλότιμο να κάνει κάτι.....να πει κάτι.....να ενδιαφερθεί.!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

......Κοινότητα Βαρνάβα....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΜΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το πρόβλημα της υδροδότησης δεν έχει αποκατασταθεί καθώς η στάθμη των δεξαμενών είναι σε χαμηλό επίπεδο.
Η αποκατάσταση της βλάβης στο Καπανδρίτι δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορεί να καλύψει άμεσα τις ανάγκες ζήτησης ύστερα από δύο 24τετραωρα.
Είχαμε επικοινωνία με την πολιτική προστασία τής περιφέρειας και ζητήσαμε άμεσα την συνδρομή της για την διάθεση υδροφόρων ώστε να ανέβει γρηγορότερα η στάθμη.
Από πλευράς Δήμου, έχει μισθωθει μια υδροφόρα ύστερα από παραίνεση μας,και σε συνδυασμό με τις τρείς υδροφόρες από την περιφέρεια2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na xereste ton dimarxo pou stirixate

Ανώνυμος είπε...

ola ta "mpravo" sto dimarxo oropou pou stirixate kai eseis