Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Δήμος Ωρωπού:Οι απολογητές του χθές έχουν το θράσος να βγάζουν και ανακοινώσεις

Οι απολογητές του χθες έχουν μεγάλο θράσος .......τα εξαπτέρυγα του "μπακάλη"στο Καπανδρίτι,αντί να ντρέπονται για τις επιλογές τους,βγάζουν και δήθεν καταγγελτικές ανακοινώσεις....καταγγέλλουν τους εαυτούς τους για ένα χρόνο ανυπαρξία......θέλουν λένε καρέκλα......ωραίες καρέκλες,φτιάχνει η συμπαθητική ομάδα των Ρομά και σε καλές τιμές μάλιστα!!!!!!!!
Κατάφεραν σε πέντε χρόνια να καταστήσουν το Δήμο Ωρωπού ανυπόληπτο και να χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά...τους υποτακτικούς τους πλήρωναν κανονικά για ένα κομμάτι ψωμί-μισθωμένος στρατός.(μαϊμού τιμολόγια)
Στα όρια της οικονομικής χρεωκοπίας ο Δήμος να καταφέρνει με μεγάλη δυσκολία  να καταβάλει ακόμη και τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων.......και αυτοί ψάχνουν καρέκλα.....!!!!!!!!
Μήπως επί ένα χρόνο ασχολήθηκαν με την υπηρεσία καθαριότητας που την είχαν παραδώσει στον εργολάβο;;;;;;
Μήπως ασχολήθηκαν με τα σχολεία,μήπως ασχολήθηκαν με τα θέματα του ηλεκτροφωτισμού ,της ύδρευσης......ψηλά γράμματα......πετούν αετό-για τα πανηγύρια η Βασίλω πρώτη!!!!!!! 
 Αυτή η Δημοτική αρχή μέσα σε αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση και με πενιχρά μέσα κατάφερε να ανταποκριθεί στο σύνολο των πραγματικών αναγκών.Εσείς οι καταγγέλοντες ένα χρόνο που ζούσατε;;;;;;;πάντως εδώ όχι!!!!!!
Ο Δήμος Ωρωπού τους απολογητές του χθές δεν τους έχει ανάγκη θα πάει μπροστά χωρίς εσάς.!!!!!!Προχωράμε χωρίς αυτούς.... και για να μην ψάχνεται το κλειδί,είναι κάτω από το γεράνι(Χρόνης Μίσσιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: