Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Η "ανιψιά" της Γιώργαινας στο Καπανδρίτι και ο πολιτισμός

Με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου στο Καπανδρίτι.
-Στο χθεσινό Τοπικό Συμβούλιο συζητήθηκε μετά από αίτημα του Τοπικού Συμβούλου Σπύρου Καρακίτσου η μετονομασία οδών και πλατειών σε Δόμνας Σαμίου και Χρόνη Μίσσιου.Δυστυχώς η πρόταση του κ Καρακίτσου δεν έγινε δεκτή απο την πλειοψηφία των τοπικών συμβουλών που ανήκουν στη παράταξη του "μπακάλη"....όμοιος ομοίω αεί πελάζει(βελάζει)και η κοπριά στα λάχανα!!!!!!!
-Δεν περίμενα ποτέ από ένα τέτοιο μπουλούκι να έχει πολιτισμικές-πολιτιστικές αναζητήσεις και  ευαισθησίες.Η πλατεία Ρουσσόπουλου,σας λέει τίποτα;;;;;;;;;;;;Σας λυπάμαι!!!!!!!!
-Ο Χρόνης Μίσσιος και η Δόμνα Σαμίου έζησαν τα τελευταία σαράντα χρόνια της Ζωής τους στο Καπανδρίτι.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΩΤΕΣ.
-Είμαι από τους τυχερός που τους γνώρισα από πολύ κοντά....μεγάλες στιγμές κουβέντας με λιτό μεζέ και λίγο καλό κρασί.
Ευτυχώς για το τόπο μας που τις πολιτιστικές προτεραιότητες δεν τις καθορίζει το ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ του "μπακάλη",αλλά ο Γίωργος Γιασημάκης.Δεν σας έχει ανάγκη.Πολύ σύντομα οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο τόπο,στο πολιτισμό  και στη πατρίδα θα ανταμειφθούν και εσείς θα κρύβεστε στο απολίτιστο  λαγούμι σας.
****"ανιψιά" της Γιώργαινας,"το κλειδί είναι κάτω από το Γεράνι(Χρόνης Μήσιος).....εσύ και το απολίτιστο μπουλούκι  δεν θα το βρείτε ποτέ*****


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρίσταρχου Οικονόμου..??

κωστας είπε...

Και βέβαια πρέπει να είναι απο τα τιμώμενα πρόσωπα,όπως και η συγχωρημένη Ειρήνη Αθανασίου για άλλους λόγους.