Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Ωρωπού:Έχει ρόλο ο Διονύσης Καμπιώτης;;;;;

Τι δεν έχεις καταλάβει ρε Διονύση ;;;;;;;;;;
-Φίλος ειδικότερος εμού,κυρίως ως προς τις πολιτικές αναλύσεις του (με τον οποίο,δεν συμφωνώ πάντα),μου είπε σε πρόσφατη συζήτηση,ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Καμπιώτης μετά το στραπάτσο των δημοτικών εκλογών παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.Και από άποψη πολιτική αλλά κυρίως από άποψη υπαρξιακή."Κυρίως από άποψη υπαρξιακή" μου είπε κοιτάζοντας με κατάματα,"Δηλαδή;"ρώτησα απορών."Δηλαδή",είπε είναι η στιγμή να διαλέξει με ποιον να πάει και ποιόν να αφήσει..
Σήμερα όμως ο Διονύσης δεν έχει τέτοιο δίλημμα.Από τη μια μεριά έχει να κάνει με μια νέα Δημοτική Αρχή ,άφθαρτη και με όρεξη και από την άλλη έχει να κάνει με την απερχόμενη δημοτική αρχή βουτηγμένη στη φαυλότητα και στη παρανομία.
-Ο Διονύσης νομίζω,ότι δεν πρέπει καί δεν θέλει να βάλει στο ίδιο τσουκάλι το Τάσο,το Φώτη και το Βασίλη.Το να παρασύρεται και να κρύβετε πίσω από τη βρόμικη βεντάλια του "ΜΠΑΚΑΛΗ" από το Συκάμινο,πιστεύω είναι ένα στιγμιαίο λάθος.
-Διονύση,τώρα που αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν στο φως τα έργα και ημέρες,της απερχόμενης δημοτικής αρχής,εσύ πρέπει πρώτος να βάλεις πλάτη στο Γιώργο Γιασημάκη.Είναι πολλές οι κομπίνες και χοντροκομμένες,για να μπορούν να τύχουν κάλυψης ή επιείκειας,όπως βέβαια χοντρό ήταν και το μαύρο χρήμα που έτρεχε στο αφανές υπογάστριο της διοίκησης του "μπακάλη" από το Συκάμινο.
-Αγαπητέ Διονύση,αυτό το μαύρο χρήμα δημιούργησε το μισθωμένο στρατό του απερχόμενου,που σήμερα σπαρταράει.Είναι στο χέρι σου να βοηθήσεις να ξεριζωθεί από το Δήμο Ωρωπού η παρανομία και η φαυλότητα.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ