Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Προσομοίωση των Δημοτικών εκλογών του 2014 στο Δημο Ωρωπού με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Με βάση τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών του 2014,η ΑΝΑΛΟΓΙΚΉ εκλογή Δημοτικών Συμβουλών όχι μόνο ανατρέπει "σχεδιασμούς μελαγχολικών"αλλά δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν πολλά "μπουμπούκια"!!!!!!!
Τα πυροβολεία έτοιμα!!!!!βάλτε κράνος!!!!!!!!!
Αν είχε εφαρμογή η απλή αναλογική  στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές,σίγουρα πολλοί από τους σημερινούς αντιδημάρχους δεν θα είχαν εκλεγεί  ούτε Δημοτικοί Σύμβουλοι!!!!!
Ας ξεκινήσουμε από τη Μαλακάσα.Στη Μαλακάσα θα είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος από το Συνδυασμό του κ.Οικονομάκου(μονοεδρική εκλογική περιφέρεια -εκλέγει δημοτικό σύμβουλο ο πρώτος σε ψήφος συνδυασμός στη συγκεκριμένη ενότητα).Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιδέρης στο καναπέ αραχτός!!!!!
Στα Κιούρκα  ο αντιδήμαρχος,Γιώργος Πούλος δεν θα είχε εκλέγει Δημοτικός Σύμβουλος!!!Μπορεί να την είχε γλυτώσει η πλατεία!!!!!αλλά και το περίπτερο!!!μάλιστα είχε ιδιαίτερη άποψη στο παρελθόν περί περιπτέρου!!!!!!!από τα πρακτικά του τότε κοινοτικού συμβουλίου!!!!!!
Στη Δημοτική ενότητα Ωρωπίων,ο εκ Χάρβαρντ προερχόμενος,αντιδήμαρχος οικονομικών δεν θα είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος,θα είχε βέβαια την ευκαιρία με το "πάσο" του,για τη συγγραφή οικονομικής διατριβής!!!! 
Στη Δημοτική ενότητα Αυλώνα ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σιδέρης δεν θα είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος....κάτι θα Εύρισκε να κάνει!!!!!!!
Η πλειοψηφία των Αντιδημάρχων δεν θα είχαν εκλεγεί Δημοτικοί Σύμβουλοι!!!!!τέσσερις από τους επτά!!!!!!!
Με την Απλή αναλογική ο κ.Ρούσσης θα είχε εκλέξει (δώδεκα)από ένα δημοτικό σύμβουλο στον Αυλώνα-Κιούρκα-Μαρκόπουλο-Πολυδένδρι-Κάλαμο ,δυο στο Καπανδρίτι και στο Συκάμινο και τρεις στη ενότητα Ωρωπού.
Ο κ Οικονομάκος θα είχε εκλέξει(έντεκα) ένα δημοτικό σύμβουλο στο Αυλώνα-Κιούρκα-Καπανδρίτι-Μαλακάσα-Μαρκόπουλο- Πολυδένδρι,δυο στο Κάλαμο και τρεις στον Ωρωπό.
Ο κ.Γιασημάκης θα είχε εκλέξει(έντεκα) δύο στον Αυλώνα και στον Κάλαμο τέσσερις στον Ωρωπό και από ένα στα Κιούρκα-Καπανδρίτι-Μαρκόπουλο.
Ο κ.Δημητρίου θα είχε εκλέξει (3) από ένα στον Αυλώνα-Κιούρκα-Ωρωπό.
0 κ.Π Χασιώτης θα είχε εκλέξει(3) από ένα στον Αυλώνα -Κιούρκα -Καπανδρίτι
Και ο κ Μ Χασιώτης θα είχε εκλέξει ένα Δημοτικό Σύμβουλο στον Αυλώνα!!!!!!
Το 60% των Δημοτικών Συμβούλων του κ.Ρούσση δεν θα είχαν εκλεγεί!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: