Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο "Εξοστρακισμός" του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής του ο ενιαίος Δήμος Ωρωπού,πορεύεται χωρίς στόχους και δίχως πίστη στις δυνατότητές του. Η ευρύτερη περιοχή με ελάχιστες προσδοκίες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, έχει καθηλωθεί σε μια στασιμότητα χωρίς να φαίνεται κάποια αναπτυξιακή προοπτική με αυτές τις συμπεριφορές που για χρόνια επικράτησαν.
Οι χωρικές του συντεταγμένες, δοκιμάζονται από τις ανούσιες υποσχέσεις των διαφόρων "ξεπλυμένων τύπων" που συγκυριακά προκύπτουν, χωρίς γνώση για τον τόπο, αλλά με περίσσιο θράσος και με ευκαιριακούς υποστηρικτές για προσωπικούς λόγους, οι οποίοι το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να «αλωνίζουν» την ιστορία των χωριών μας.
Η έλλειψη αναπτυξιακής στρατηγικής επέβαλε τα ευκαιριακά μικροέργα, τα ωρομίσθια ρουσφέτια και την μιζέρια, χωρίς προοπτική και μέλλον.
Αποτέλεσμα οι Δημότες μας βιώνουν δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά και να ανέχονται τη διαιώνιση ενός τοπικού – παρακμιακού, επικίνδυνου και διαπλεκόμενου καθεστώτος σε επίπεδο αυτοδιοίκησης!
Αυτά έχει η ευκαιριακή συγκόλληση προσώπων χωρίς στόχους και αρχές.Μιχάλη μου,ας πρόσεχες!!!!!!!!!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: