Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Υπάρχει ηθική υπεροχή στους διοικούντες το Δήμο Ωρωπού;;;;;

Ακούω,βλέπω και διαβάζω για παραποιήσεις πρακτικών και για το σύνηθες φαινόμενο των αναθέσεων.....σιγά και μην ξέχναγαν το άθλημα.....το έχουν σπουδάσει χρόνια!!!!!!!. Έτσι λοιπόν,ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και στη συνέχεια στο Δήμο Ωρωπού.
Στα δημόσια πράγματα επικαλούνται κάποιοι την ηθική υπεροχή έναντι άλλων. Ωστόσο η επίκληση του ηθικού πλεονεκτήματος δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται και να αποτελεί κανόνα που εξυψώνει την πραγματική ενασχόληση με τα καθημερινά δρώμενα από θέση διαχειριστή.
Είναι προβληματικό το γεγονός ότι οι αναφερόμενοι στις ηθικές αρετές τους δεν μπαίνουν στο κόπο να εξηγήσουν,πως ακριβώς εννοούν τον ενάρετο δημόσιο βίο.
Αγαπητοί διαχειριστές του Δήμου Ωρωπού,πρώτα από όλα  ας  συμφωνήσουμε στη σημασία και στο νόημα των λέξεων και να μην περιμένουμε το ξεσκόνισμα από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.Τι έχει  αλλάξει από την Διοίκηση του Γιάννη;;;;;;μόνο οι προεκλογικές ασαφείς διακηρύξεις του Θωμά περί ηθικού πλεονεκτήματος. Δηλαδή δάσκαλε που δίδασκες!!!!!!!!!
Γνωρίζουμε ότι η εξουσία διαφθείρει.Γνωρίζουμε,ακόμη ότι ο δρόμος μπορεί,μεν,να είναι στρωμένος με αρκετές καλές προθέσεις από αρκετούς συμμετέχοντες,αλλά στο τέλος είναι χαραγμένος με πολλές ασυνέπειες.Για να καταστεί κανόνας η χρήστη διοίκηση των δημοσίων υποθέσεων δεν αρκεί η εντιμότητα ορισμένων προσώπων. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο.
Ηθική υπεροχή ενός υπάρχει,όταν υπηρετεί την ηθική της ευθύνης.Η ηθική της ευθύνης σημαίνει δέσμευση στο καθήκον αλήθειας προς τους πολίτες,άρνηση του συμφέροντος και της ανέφικτης υπόσχεσης.
Αλήθεια τι έγινε με  αυτό το "Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης".......αέρας κοπανιστός......σιγά μην έδιναν το 20% των μισθών ο Δήμαρχος,οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Νομικών προσώπων!!!!!!!!Να το ηθικό πλεονέκτημα πως χάνετε και γίνεται λαϊκισμός!!!!
Λάθη  μπορεί να γίνουν,το έγκλημα είναι να δείχνεις ότι ποτέ δεν πρόκειται να ψάξεις την ευκαιρία να το .
διορθώσεις4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ππλύ ακινησία εδώ !
Τι έγινε, οι Ωρωπιώτες κοιμουνται ευτυχισμένοι ;
Γιατί όχι ; Τα ferry boats σταμάτησαν το ΟΤΕ μετακόμισε, η ΔΕΗ ακόμα ; Μαζί με την ερημιά στους δρόμους, απόλυτη ησυχία ... ή ερήμωσις....
Παρ΄όλα αυτά, τον νοσταλγώ...

Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΠ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ.....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.......ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ..........

Ανώνυμος είπε...

" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ " ...

Ανώνυμος είπε...

που εισαι ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ Η......ΚΕΛΙΔΟΥ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.....ΑΝΗΘΙΚΗ