Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

"Παρέμβαση 2016":Κοινωνική Αντιστοίχιση του ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL,έκανε την παρθενική εμφάνιση ο Όμιλος Πολιτικού Προβληματισμού "Παρέμβαση 2016"
Η αίθουσα γέμισε από ανθρώπους με δράση και όρεξη με μοναδικό και κυρίαρχο σκοπό την κοινωνική αντιστοίχιση τουΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης με την κοινωνία.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Ομίλου Πολιτικού Προβληματισμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2016».
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και κατέδειξε την ανάγκη έκφρασης και κοινής δράσης-παρέμβασης ευρύτερων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, που εδώ και καιρό έχουν αδρανοποιηθεί ή αποστασιοποιηθεί. Επίσης η μαζικότητα της συγκέντρωσης έδειξε ότι ο όμιλος είναι ανοιχτός στην κοινωνία και στη συμμετοχή προσώπων που οι αγωνίες τους και τα οράματά τους, συναντιούνται στον ευρύτερο Δημοκρατικό- Προοδευτικό χώρο.
Μέσα από τις ομιλίες και τις παρεμβάσεις που έγιναν ξεκαθαρίστηκε ότι, σκοπός του ομίλου είναι να επεξεργάζεται συγκεκριμένες και δημιουργικές προτάσεις για την στήριξη του κυβερνητικού έργου, τη βελτίωση της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών, την διόρθωση αστοχιών, αλλά και την επιβεβλημένη ανάπτυξη προς όφελος του λαού.
Κατέστη τέλος σαφές ότι ο όμιλος, θέλει να συμβάλει στον πολιτικό προβληματισμό και στην παραγωγή πολιτικής σκέψης, με συγκεκριμένες πολιτικές-κοινωνικές αναφορές και πρόσημο έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι Στάθης Πανταζής, Γιάννης Καραγιάννης, Γιάννης Μπουλέκος, Θόδωρος Σκαμάγκος και Βασίλης Μαστρογιάννης.   

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Ο ΩΡΩΠΟΣ...
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ......
ΚΑΛΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;
ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ......
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτοί είναι μόνο για να γυρίζουν με τα αυτοκίνητα και να κάνουν βόλτες.

Ανώνυμος είπε...

παρθενική εξαφάνιση.....γλώσσα λανθάνουσα.....