Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Με αφορμή την ΠΟΛΥΜΗΝΗ φυλάκηση του Δημάρχου Ωρωπού

Η σημερινή μου ανάρτηση,αφορά όλους μας.
Ας αφήσουμε στην άκρη το "πρώτα η πάρτη μας" από το "πρώτα ο Δημότης" με βαφτισιμιά την "έμμισθη πένα",ας ξεχάσουμε το "όραμα καταστροφής"από το "όραμα Δημιουργίας",ας διαγράψουμε την "αδύναμη πολιτεία"από την "Δυναμική Πολιτεία" και  ας αναζητήσουμε  όλοι μαζί τους τρόπους ,τα μέσα και τα εργαλεία για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο.
Η εποχή των Δημάρχων διαχειριστών και απλών διεκπεραιωτών έχει παρέλθει.Μπορεί ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή να βοηθήσουν στο μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι η ανεργία;;;;Ισχύει η όχι,ότι ο μύθος που θέλει τον δήμαρχο καταδικασμένο να μαζεύει σκουπίδια,να κλείνει λακκούβες,ήτοι να ασχολείται μόνο με την διαχείριση της καθημερινότητας;;;;;;;
Φυσικά και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας,φυσικά και μπορεί να συμβάλει στο να μεταβληθεί ο Δήμος σε ένα παράπλευρο και βοηθητικό μοχλό ανάπτυξης.Μόνη προϋπόθεση;;Να υπάρχει πολιτική βούληση και συγκεκριμένο σχέδιο.Αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ,αν ο Δήμαρχος προσλαμβάνει άσχετους συμβούλους με παχυλούς μισθούς,αν ξοδεύει τα χρήματα του Δήμου σε ρουσφέτια για ημέτερους,αν ο Δήμος και οι δραστηριότητες του θεωρούνται το λάφυρο των νικητών των εκλογών,επί του οποίου εφορμούν από την επόμενη μέρα οι επιτήδειοι.Άλλα πράγματα απαιτούν οι καιροί,άλλα πράγματα απαιτούν οι νέοι άνθρωποι που έχουν "βουλιάξει" στην ανεργία.ΠΡΟΣΟΧΗ στο "τοξικόμετρο"!!!!!!!!!!!!!!
Ασφαλώς τα επίπεδα απασχόλησης σε μια χώρα εξαρτώνται ως επί το πλείστον,από την ανάπτυξη της της εθνικής οικονομίας,Ωστόσο οι δείκτες και η αύξηση της ανεργίας διαφέρουν από Περιφέρεια σε Περιφέρεια ,ακόμη και από Δήμο σε Δήμο.Αυτό σημαίνει ότι οι τοπικοί άρχοντες έχουν ένα αρκετά ευρύ περιθώριο χειρισμών.που εξαρτάται ασφαλώς από τις τοπικές ιδιομορφίες κάθε περιοχής.
Η Δημοτική αρχή,έστω και σε αυτό το δυσμενές κλίμα,έστω και σε αυτό το ασφυκτικό νομοθετικό πλαίσιο,μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα.Δεν θα "αθωώσουμε"τους ανίκανους και τους ανεπαρκείς,που κρύβονται πίσω από τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.!!!!!!!!!
.........Έλαβα ένα κάλεσμα και το δημοσιεύω.......!!!!!!!!!χα....χα....χα!!!!!!!!
 ******Οι Δημοτικές παρατάξεις "¨Οραμα Καταστροφής" και η "ΑΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ,από κοινού διοργανώνουν εκδήλωση-ενημέρωση,στη πλατεία του ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ,.....τον Μάη τον κόκκινο......στις πέντε το πρωί τα ξημερώματα !!!!!!....όνειρα γλυκά.....για να ενημερωθούν οι κάτοικοι!!!!!σιγά τους πόντους από το καλτσόν!!!!!!!!************





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κώστα οι ψηφοφοροι φταινε. νομιζετε πως δεν υπαρχουν ανθρωποι με γνωσεις και οραματα στον δημο ωρωπου? πολλοι.

Ανώνυμος είπε...

http://dunamikipoliteia.blogspot.gr/2016/06/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπουλέκο καλά τα λες, όμως η μεγαλύτερη ντροπή για όλους μας, αν υιοθετήσουμε την άποψη ότι έχουμε ότι μας αξίζει, είναι ότι έχουμε ένα δήμαρχο καταδικασμένο για τοξικά απόβλητα, και μια αντιπολίτευση η οποία η μισή έχει εξαγοραστεί και η μισή δεν μιλά. Χρειάστηκε κάποιος τυχαίος στον Ωρωπό για να βγάλει το θέμα και μετα και καλα να αρχίσουν και οι ανακοινώσεις από την αντιπολίτευση. Βάζω στοίχημα ότι το πολυ σε ενα μηνα δεν θα μιλάει κανεις.

Ανώνυμος είπε...

Φορτηγο με τοξικα και 5000 ευρώ. Αυτό όπως λέει ο κατής για πέντε τουλάχιστον χρονια.

Μετά από αυτά δικαιολούνται και τα 500.000 Ε για προεκλογική εκστρατεία.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΩΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ. ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ.ΑΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ-ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Επειδη μαλλον εισαι απο τα βορεια του Δημου αυτος ο τυχαιος δεν ειναι και τοσο τυχαιος.Ο Καμπιοτης ειναι ο μονος που εδω και καιρο κανει αντιπολιτευση στον Ρουσση μονος του,μακαρι να ειχαμε πολλους τετοιους τυχαιουςστον Δημο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Η ΧΛΙΔΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι που τα γράφαμε προεκλογικά για τα τοξικά ο κ δήμαρχος μας κράτησε μούτρα, τώρα να τρίβει στην μούρη του την απόφαση ο κ τοξικός δήμαρχος Ωρωπου. Ως προς τους ωρωπιωτες τα ξέρατε προεκλογικά αλλά τον ψηφίσατε, λουστείτε τον τώρα και μην γκρινιαζεται ,αυτόν ψηφίσατε αυτόν έχετε