Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο ΛΑΟΣ ψηφίζει ΟΧΙ.Αυτά είναι τα μέτρα του ΝΑΙ










Οι προτάσεις των “Θεσμών” περιέχουν περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αύξηση φορολογίας σε κρίσιμους παραγωγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας και το ξεπούλημα στρατηγικών επιχειρήσεων όπως της ΔΕΗ. 

Δείτε ενδεικτικά:
  • ΦΠΑ 23% στα ξενοδοχεία και την εστίαση,
  • Κατάργηση των επιδοτήσεων για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο ντιζελ για τους αγρότες, καλύτερη στόχευση και μείωση στην επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης για τον προϋπολογισμό του 2016.
  • Αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος από 80% σε 100% για τα Νομικά Πρόσωπα, και από 55% σε 100% για ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες αποτελεί υπέρμετρη επιβάρυνση για όλες τις επιχειρήσεις, καθώς και τους ελεύθερους επαγγελματίες, η οποία δεν λαμβάνει υπόψη τη μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων, αλλά και την έλλειψη ρευστότητας.
  • Εξομοίωση της φορολογίας των αγροτών με τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις
       α) Αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από 13 % σε 26%.
       β) Αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 27,5%στο 100%.
       γ) Κατάργηση της απαλλαγής από φόρο των επιδοτήσεων που ίσχυε για ποσό έως 12.000 ευρώ.

Μείωση της τιμής των φαρμάκων εκτός πατέντας, που θα είναι και το τελικό χτύπημα στις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες. Με το μέτρο αυτό οι απαιτήσεις των δανειστών φωτογραφίζουν συγκεκριμένα συμφέροντα, μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ : ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ "ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΘΕΣΜΩΝ"

Από την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα ήταν σαφές ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της απόρριψης της πρότασης των δανειστών.
«Στο εκβιαστικό τελεσίγραφο για την αποδοχή από τη μεριά μας μιας αυστηρής και ταπεινωτικής λιτότητας δίχως τέλος και χωρίς προοπτική να ορθοποδήσουμε ποτέ κοινωνικά και οικονομικά, σας καλώ να αποφασίσετε κυρίαρχα και περήφανα, όπως η ιστορία των Ελλήνων προστάζει.
»Στον αυταρχισμό και στη σκληρή λιτότητα, να απαντήσουμε με δημοκρατία, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
»Η Ελλάδα τόπος που γέννησε τη δημοκρατία να στείλει μια ηχηρή απάντηση δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή και τη παγκόσμια κοινότητα.
»Και δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της δημοκρατικής σας επιλογής, όποιο καιΑΝ είναι αυτό» δήλωσε.
«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η επιλογή σας θα τιμά την ιστορία της πατρίδας μας και θα στείλει μήνυμα αξιοπρέπειας σε ολόκληρο τον κόσμο.
»Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι η Ευρώπη είναι το κοινό σπίτι των λαών της. Ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και φιλοξενούμενοι.
»Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης και η Ευρώπη αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας. Όμως Ευρώπη χωρίς δημοκρατία θα είναι μια Ευρώπη χωρίς ταυτότητα και χωρίς πυξίδα.
»Σας καλώ όλους και όλες με εθνική ομοψυχία, ενότητα και ψυχραιμία να πάρουμε τις αποφάσεις που μας αξίζουν. Για εμάς, για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία των Ελλήνων. Για την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του λαού μας» κατέληξε.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Για το "μεροκάματο" ο Βασίλης Οικονόμου,χθές στο Πολυδένδρι

Το μεροκάματο,δηλαδή η εργασία δεν είναι ντροπή.Η διαφορά είναι,οτι η πολιτική δεν είναι "μεροκάματο"αλλά ούτε εργασία!!!!!!!!Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ξεκαθαρίζουν πως ο κ.Οικονόμου,βλέπει την πολιτική απολκειστικά και μόνο ως "μεροκάματο"!!!!!!









Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

«Εικόνες μιας άλλης εποχής, αλλά πόσο ανάλογες με τις σημερινές!!!

Δύο διαδηλώσεις το 1944: Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα(;)

Άλλη Εποχή;

Με αφορμή τις δύο διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών αυτή κατά της λιτότητας και αυτή υπέρ του ευρώ με κάθε κόστος, αναδημοσιεύουμε ένα ντοκουμέντο από το 1944, όταν και πάλι στους δρόμους της Αθήνας είχαν κατέβει τόσο ετερόκλητες πληθυσμιακές ομάδας, οι υποστηρικτές του ΕΑΜ και οι αστοί του Κολωνακίου. Όπως έγραφε ο Γιώργος Θεοτοκάς στα «Τετράδια Ημερολογίου» ήταν «η πρώτη φορά που ένιωσα στην Ελλάδα τόσο έντονα, τόσο ξεκάθαρα και απόλυτα τον κοινωνικό διχασμό, την ατμόσφαιρα του ταξικού πολέμου. Αυτή είναι πια στο εξής η "ελληνική πραγματικότητα"».«Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα» Καρλ Μαρξ."

13 Οκτωβρίου 1944.

Σήμερα ήτανε διαδηλώσεις οργανωμένες, που αποτελούσαν ουσιαστικά μιάν ατέλειωτη διαδήλωση του ΕΑΜ, με το πλήθος μοιρασμένο κατά συνοικίες και επαγγέλματα και με ολοφάνερη επικράτηση του ΚΚ. Το πλήθος είχε πολλές κόκκινες σημαίες ανακατωμένες με τις ελληνικές και τις συμμαχικές και μεγάλες κομματικές πινακίδες. Γυναίκες και παιδάκια συμμετείχαν σε μεγάλο αριθμό, πάντα με αυστηρή οργάνωση. Υπήρχαν και παπάδες μέσα στις εαμικές εκδηλώσεις. Συνολικά ήτανε μια επιβλητική επίδειξη των δυνάμεων του κομμουνισμού στην Αθήνα, που την παρακολουθούσε ο άλλος κόσμος με κάποιαν αμηχανία.
14 Οκτωβρίου 1944.
Στα καθαυτό αθηναϊκά πλήθη προστέθηκαν οι συνοικισμοί και εν μέρει τα περίχωρα. Ποτέ δεν είδε η Αθήνα τέτοια συγκέντρωση λαϊκών μαζών, που γεμίζανε ακατάπαυστα το Σύνταγμα, την Ομόνοια και όλο το μήκος των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου και άλλους δρόμους γειτονικούς με πλήθος σημαίες και πινακίδες. Το πλήθος ήταν οργανωμένο αξιοθαύμαστα για πλήθος ελληνικό και διαιρεμένο κατά τομείς και επαγγέλματα. Είδα πάλι μες στη διαδήλωση παπάδες και γριές και παιδάκια σε μεγάλο αριθμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τούτος ο λαός που βλέπουμε αυτές τις μέρες είναι άλλος από κείνον που ξέραμε, πιο δυναμικός, πιο γενναίος και πιο περήφανος, αληθινά χειραφετημένος και λεύτερος, όπως φαντάζεται κανείς πως θα ήταν η γενεά του Εικοσιένα, μα όπως δεν ήτανε πια ο αστικοποιημένος λαός που γνωρίσαμε στις μέρες μας.
15 Οκτωβρίου 1944
Σήμερα αποκρίθηκε η αστική τάξη. Ο φόβος και το πείσμα των αντικομμουνιστικών στοιχείων θαυματούργησαν και κατάφεραν να οργανώσουν σε μια νύχτα μια μεγάλη διαδήλωση όλων των εθνικιστικών οργανώσεων, που δεν είχε βέβαια τον όγκο της χθεσινής διαδήλωσης, ήταν όμως και αυτή εξαιρετικά επιβλητική. Πρόκειται βέβαια για το κοινό του κέντρου της πόλης που είναι κατά πλειοψηφία αστικό. Συχνά άκουε κανείς σχόλια για τα θρυλικά "σαλόνια του Κολωνακίου". Πραγματικά η σημερινή διαδήλωση ήταν πολύ αισθητά πιο καλοντυμένη και ευπαρουσίαστη από τη χθεσινή και περιείχε αρκετές κομψές γυναίκες.
Είναι η πρώτη φορά αυτές τις μέρες που ένοιωσα στην Ελλάδα τόσο έντονα, τόσο ξεκάθαρα και απόλυτα τον κοινωνικό διχασμό, την ατμόσφαιρα του ταξικού πολέμου. Αυτή είναι πια στο εξής η "ελληνική πραγματικότητα". "

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ο "άμισθος" αντιδήμαρχος Αφιδνών,"επί τω έργω"

Τα αντανακλαστικά του "άμισθου"αντιδημάρχου Αφιδνών .
Δεν ξέρω αν ένα καροτσάκι "Πίσα " είναι ποιό Ακριβή από τα "πούπουλα",το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δημοτική αρχή "εξευτελίζεται"από δεκάδες κάτοικους καθημερινά για τις λακκούβες στον σιδηροδρομικό σταθμό Αφιδνών.
Χθεσινή φωτογραφία του άμισθου αντιδήμαρχου Αφιδνων!!!!!Σιγά μην είχε τόσο φιλότιμο!!!!

Για μην το ξεχάσω το ξερό πεύκο από την παιδική χαρά απομακρύνθηκε!!!!!!Ας είναι καλά ο ανιψιός που μένει δίπλα και δεν το έβλεπε!!!!!Και τώρα κάτι άλλο,η παιδική χαρά έχει την απαιτούμενη αδεια;;;;;;Γιά να σε δω γιατρέ μου!!!!

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΓΡΟ-ΣΥΡΙΖΑ Αττικής,αποτελούμενη από την κ.Ελένη Πέππα-Μπουλέκου,τον κ.Αλέκο
Κολιαβασίλη,τον κ.Γιώργο Σταύρου και τον κ.Σπύρο Κουλοχέρη  με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Π.Σκουρολιάκος. Στη  συζήτηση που έγινε περιγράφηκαν και  αναλύθηκαν τα προβλήματα που αφορούν την οικονομική -αγροτική ανασυγκρότηση του Νομού Αττικής και συμφωνήθηκαν δράσεις,οι οποίες θα εξειδικευθούν ανά περιοχή και θα παρουσιασθούν πολύ σύντομα  από την πολιτική ηγεσία.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Είναι τόσο "ψιλικατζής" ο Νικολάκης;;;;;;δέν νομίζω!!!

Δημοσιεύω ένα σχόλιο του Παναγιώτη από το Μαρκόπουλο!!!!!



Ο/Η Παναγιωτης απο Μαρκοπουλο ΩΡΩΠΟΥ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αξιοπρέπεια": 

Γιατί κ. Μπολεκο δεν γράφεται για τον φίλο σας Δημοτικό συμμβουλο του Ρουση απο το Καπανδρίτι Ν. Μαντα και το μεγάλο φαγοπότι που κάνει στο ΚΑΠΙ Καπανδριτιου ? Τους παχουλούς λογαριασμούς στο Σουπερ Μαρκετ της περιοχής?Τι εργασία κάνει ο συγκεκριμενος κύριος? Ζει κάνοντας τον νταβατζή σε ανθρώπους οργανισμούς και όπου μπορεί να κουβαλάει το απεχθές τομάρι του και να εκμεταλευεται τι σιωπή κάποιων ανθρώπων πουλώντας τους προστασία από τον κακό Μπούτι και σιχαμερό Ρουση (Τα τελευταία είναι λόγια δικά του ) 



Ανάρτηση από τον/τη Παναγιωτης απο Μαρκοπουλο ΩΡΩΠΟΥ στο ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τη 17 Ιουνίου 2015 - 12:09 π.μ.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Αξιοπρέπεια

Με σύνθημα «Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα» καλείται μέσω facebook, συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταργήσει το δημοκρατικό δικαίωμα ενός λαού, ολόκληρης της κοινωνίας να αποφασίζει για το μέλλον του. Δεν έχουν δικαίωμα οι "δανειστές" να προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας και να προσπαθούν να ακυρώσουν τη λαϊκή εντολή για τερματισμό της λιτότητας» τονίζεται στο κείμενο της εκδήλωσης που δημιουργήθηκε από το "Eurochange Express- Το τρένο της αξιοπρέπειας", που καλεί σε ανάλογες συγκεντρώσεις σε πλατείες σε όλη την Ελλάδα.

«Πέντε χρόνια ήταν αρκετά, το πειραματόζωο πλήρωσε ακριβά την κρίση. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά, τα μνημόνια ήταν ένα καθεστώς που δεν παρήγαγε οικονομικά αποτελέσματα, αλλά προσωπικά και κοινωνικά δράματα. Δεν αντέχουμε μισθούς και συντάξεις 300 ευρώ, σπίτια χωρίς θέρμανση, τους γονείς μας χωρίς φάρμακα, τα παιδιά μας νηστικά στα σχολεία, για να πληρώνεται χωρίς τέλος ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Οι δανειστές δεν ζητάνε μόνο αυτά, αλλά πολλά περισσότερα με στόχο να εγκλωβίσουν την οικονομία σε ασφυξία και την κοινωνία σε αδιέξοδα» προστίθεται στο κάλεσμα και υπογραμμίζεται:

«Ο λαός στην Ελλάδα μίλησε και νίκησε. Θα το κάνει ξανά με κάθε τρόπο, όσες φορές κιΑΝ χρειαστεί.

Η Δημοκρατία Δεν εκβιάζεται - Οι ζωές μας δεν ανήκουν στους δανειστές».

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΑΦΙΔΝΕΣ: "Παιδική χαρά"...βγάζει μάτια!!!!!!!

Αυτή η παιδική χαρά που βλέπετε σε σημερινή φωτογραφία βρίσκεται στις Αφίδνες και μάλιστα σε κεντρικότατο σημείο.Ο ξερός Πεύκος έχει πέσει πάνω στη βρύση......και ο Θεός βοηθός!!!!!!
Ρε καλόπαιδα των Αφιδνών εκεί περνάτε κάθε μέρα .......δεν το βλέπετε;;;;;;;;έχετε πούσι;;;;;Τα χορτάρια ποιός θα τα κόψει;;;;;;;
Και σε τι διαφέρετε από την προηγούμενη δημοτική αρχή;;;;;;;;;;
Σε ένα διαφερετε,η προηγουμένη Δημοτική αρχή τα ξύλα από το ξερό πεύκο θα τα μοίραζε στις "αυλές"!!!!!!!!!!!!!Εσείς απλά αδιαφορείτε εγκλυματικά!!!!!!!
Αυτη ειναι η νομοθεσια για τις παιδικες χαρες:
Κάθε παιδική χαρά λειτουργεί με ευθύνη του οικείου δήμου. Ως εκ τούτου, κάθε δήμος οφείλει να τηρεί το θεσμικό πλαίσιο προκειμένου να εξασφαλίζει την ακίνδυνη χρήση των παιδικών χαρών, αφού προηγουμένως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους.
Οσάκις ο οικείος δήμος κρίνει ότι μια παιδική χαρά είναι ακατάλληλη οφείλει να τη σφραγίζει ο ίδιος άμεσα ή να αποξηλώσει τα επικίνδυνα παιχνίδια σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο κατά καιρούς.
Κατά συνέπεια, σε περίπτωση ατυχήματος σε παιδική χαρά, η οποία δεν είναι σφραγισμένη και είναι προσβάσιμη στο κοινό, ο οικείος δήμος ουδόλως αποποιείται την ευθύνη του με την τοποθέτηση πινακίδας στην οποία αναγράφεται ότι η παιδική χαρά δεν διαθέτει πιστοποίηση και η χρήση της γίνεται με ευθύνη των γονέων ή των συνοδών των ανηλίκων

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η "νέα χωματερή" του Ωρωπού

Η "νέα χωματερή" του Ωρωπού.Διεύθυνση,Λ.Χαλκουτσίου!!!!!!!Ρε καλόπαιδα έχουν τόσο μέλι τα σκουπίδια;;;;Καλά γιατί δεν βάζετε λίγο μυαλό;;;;;;
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι χθεσινές.Αποδέκτες των φωτογραφιών το Υπουργείο Περιβάλλοντος και ο Εισαγγελέας Περιβάλλοντος.Σ
ς εύχομαι καλή τύχη!!!!!!Πάλι αυτόφωρα!!!!!




Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σιδηροδρομικός σταθμός Αφιδνών:"της λακκούβας το κάγκελο "

Δεκάδες κάτοικοι από όλες τις Δημοτικές κοινότητες της περιοχής εξυπηρετούνται καθημερινά με το τραίνο για τις μετακινήσεις τους,  από τον σιδηροδρομικό σταθμό Αφιδνών.....και καλά κάνουν!!!! 
Το δυστύχημα είναι ότι καθημερινά αντιμετωπίζουν εδώ και ένα και πλέον χρόνο τις λακκούβες της Δημοτικής αδιαφορίας.Δεν έχω καμία  απαίτηση από τον άμισθο Αντιδήμαρχο Αφιδνών να κλείσει τις λακκούβες με δικά του έξοδα, πίστευα όμως ότι θα είχε λίγο περισσότερο  αυτοδιοικητικό φιλότιμο από τον προηγούμενο αντιδήμαρχο.......τελικά διαψεύσθηκα!!!
Ου να ράτσα ου να φάτσα!!!!


Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Αυτή είναι η κατάντια του Λιμενικού Ταμείου Ωρωπού

Ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ωρωπού είναι πολύ απασχολημένος.......μην τον ενοχλείτε !!!!Μετά από τις μεγάλες του επιτυχίες του στο ΧΑΡΒΑΝΤ,είναι υποψήφιος καί  για ΝΟΜΠΕΛ!!!!!!!
Σιγά μην ασχοληθεί με την παιδική χαρά,που βρίσκεται στη πόρτα του γραφείου του,και μάλιστα είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή λειτουργία της παιδικής χαράς.Κύριε καθηγητά του ΧΑΡΒΑΝΤ,για την συγκεκριμένη παιδική χαρά,έχετε φροντίσει νά έχει  την απαιτούμενη άδεια;;;;;;;;Τώρα που θα πιάσουν οι μηνύσεις από το παιδί που τραυματίστηκε πρόσφατα,τουλάχιστον  θα σας ενεργοποιήσει το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να έχετε;;;;;;;;;;;;;
   Αυτή είναι η κατάντια της παιδικής χαράς του Λιμενικού Ταμείου

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η "ξύλινη" παραπληροφόρηση στο Δήμο Ωρωπού

Όποιος δεν πληρώνει.......πρέπει να πληρώσει!!!!!Αυτά είναι τα μηνύματα από την "έμμισθη πέννα" του Ωρωπού!!!!!!!Οι σκυλοτροφές τέλειωσαν!!!!!!Τα "σκυλιά" είναι πεινασμένα!!!!!!Πεινάω ρε !!!!!
Τώρα έχετε ευρουλάκια.....ας είναι καλά το νερό!!!!!!
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα για το Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού, θέλω να κάνω μια δημόσια διαπίστωση.Ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ.Ανδρέας Γαζβινιάν δικαιώθηκε και με την βούλα,μετά από τρία χρόνια!!!!!πολύ καλά!!!!Ας ελπίσουμε μετά από αυτή την εξέλιξη το Λιμενικό Ταμείο να βρει το δρόμο της συνεργασίας και της συνεννόησης για το καλό των δημοτών.Η συνέχεια διενέξεων και αντεγκλήσεων πλέον δεν έχουν κανένα νόημα.Η "νομιμότητα" δεν είναι ούτε του ενός ούτε του άλλου,είναι όλων μας !!!!!!
Η "έμμισθη πένα" πλέον δεν έχει ρόλο και πρέπει να βρει!!!!!!Ψάχνει!!!!! ψάχνει!!!!!θα βρει κανένα κουτό!!!!
Ο Ανδρέας Γαζβινιάν έχω την εντύπωση δεν μπορεί να φωτογραφίζεται μέσα από δημοσιεύματα των "σκυλοτροφών".Ο κ.Γαζβινιάν είναι συνιδρυτής της παράταξης του πρώην Κοινοτάρχη Συκάμινου,μαζί με τον κ.Βελντανιώτη και τον κ.Δέδε,είναι ο άμισθος Αντιδήμαρχος Οικονομικών,είναι η οικονομική ψυχή του Δήμου. Είμαι σίγουρος αν ο ίδιος επιθυμούσε να πει κάτι θα το έλεγε δημόσια.Απλά η "έμμισθη πένα" ψάχνει για "ζωοτροφες".

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

20 Ιουνίου 2013
Άλλο  αντιδήμαρχος και άλλο να κάνεις αντιπολίτευση!!!!!!!!Δεν φταίω εγώ η "έμμισθη πέννα " που αποθανάτισε τις καταγγελίες του Δημητράκη!!!!!!Σήμερα κάνουν τον "Αμερικανό"!!!!!!
Μπορείτε να τους καμαρώσετε ....αυτά τα τρία παλληκάρια που βλέπετε στο βίντεο......αυτά τα τρία παλληκάρια διοικούν το δήμο!!!!!!Να τους χαιρόμαστε!!!!!!!!!Είναι αυτό που λέμε συνέπεια λόγων και έργων!!!!!!!!!!