Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Χρυσή η κατολίσθηση στο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Απ ευθείας ανάθεση 140.000 χιλ ευρώ με την διαδικασία του κατεπείγοντος,διότι στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου έγινε θεομηνία.
Η καθίζηση έγινε σε μικρή έκταση του Δρόμου,επί της παραλίας Μαρκοπούλου και αυτό,γιατί είχε σπάσει ο αγωγός ύδρευσης που κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι.
Από την αντιπολίτευση,βέβαια άλλοι ψήφισαν στην οικονομική επιτροπή,άλλοι σιώπησαν,ή δεν πήραν χαμπάρι.Θέλω να επισημάνω ,ανάλογη επισκευή έγινε προ διετίας λίγο μετά το ΦΑΡΟ,αλλά με κόστος 7.000 χιλ.ευρώ.
Το φροντιστήριο που έκανε ο κ.Καρίνος στον Οικονομάκο.......τότε δεν είχε τα απαιτούμενα αποτελέσματα.....το έργο δεν έγινε είκοσι φορές μεγαλύτερο!!!!!!!!
Πρέπει να ομολογήσω ότι η προσπάθεια του κ.Καρίνου σήμερα έχει αποτελέσματα!!!!!!βέβαια έχει και τον επίκουρο καθηγητή,τον κ.Μπατζίκο(τον γνωστό απο Δνη Τεχνικων Υπηρεσιών) στα εντατικά μαθήματα!!!!!Τελικά ήσαν άριστοι "μαθητές" αλλά έγιναν "διάνοιες"!!!!!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ (ΑΦΙΔΝΕΣ) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΪΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΤΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ? ΜΟΝΟ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΞΕΛΛΑΡΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ

Vasilis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.