Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Ρούσσης στη Γερμανία,αγκαλιά με τον ΦΟΥΧΤΕΛΟ

Εκρηκτικό μηχανισμό με αλυσιδωτές αντιδράσεις σχετικά με το ταξίδι 100 δημάρχων που διοργανώνεται από την Ελληνογερμανική Συμφωνία της Αυτοδιοίκησης.
Δήλωση του κ.Ιωακειμίδη δήμαρχου Αγ. Ιωάννου Ρέντη: «ο Πατούλης πάει εκδρομή τους δημάρχους στην Γερμανία για τα σκουπίδια» 
Δήλωση του κ. Σακούτη υπ δημάρχου Πετρούπολης:  Υπάρχουν δείγματα εμπλοκής Γερμανικών και Ελληνικών ιδιωτικών συμφερόντων σε θέματα αυτοδιοίκησης και ανέφερε ότι πριν από λίγο καιρό στην Βουλγαρία γερμανική εταιρεία συμφερόντων Μπόμπολα, άνοιξε εργοστάσιο Βιοξύρανσης η οποία τζιράρει το 2% της παγκόσμιας διαχείρισης απορριμμάτων.(μου θυμίζει εργοστάσιο βιομάζας στον Αυλώνα)


Δήλωση του κ.Χιονίδη δημάρχου Κατερίνης: Η Ελληνογερμανική Συνέλευση,είναι ένα λόμπι δημάρχων, για να πουλάνε τα προϊόντα τους.Επισήμανε,ότι στο προηγούμενο ταξίδι στο οποίο και συμμετείχε,είχε τρεις μέρες αναψυχής και  είδαν εργοστάσια στην Γερμανία κυρίως για την καύση των απορριμμάτων.
Είναι αξιοσημείωτο η Ελληνική Κυβέρνηση αρνήθηκε να παραστεί δια των επίσημων εκπροσώπων της στην Ελληνογερμανική Συνέλευση που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στο Βερολίνο. Σημειώνεται πως στην επίσημη πρόσκληση αναφέρονται τόσο ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής όσο και ο Έλληνας πρέσβης στη Γερμανία Θεόδωρος Δασκαρόλης ως συμμετέχοντες, οι οποίοι όμως δεν πρόκειται να παρευρεθούν επισήμως στις εργασίες. Αντίθετα, πολλοί γνωστοί αυτοδιοικητικοί,  βρίσκονται ήδη στο Βερολίνο για τις εργασίες της συνέλευσης.
Τη μη επίσημη παρουσία της ελληνικής πολιτείας μάλιστα φέρεται να διαμήνυσε στο Βερολίνο μέσω του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Φρανκ Βαλτερ Στάινμαϊερ ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος θεωρεί τη συνέλευση «παράλληλη δομή» ως προς το ελληνικό κράτος και αρνείται, κατ’ αυτό τον τρόπο, να τη νομιμοποιήσει.
****Ο κ.Ρούσσης αναλαμβάνει έτσι το ρόλο του Υπουργού Εξωτερικών στη συνάντηση με τον κ.Φούχτελ,κατά κόσμον Φούχτελος.Στη συνάντηση δεν θα υπάρχει διερμηνέας αφού ο κ.Φούχτελ είναι γνώστης της Αρβανίτικης,μοναδική ξένη γλώσσα που διαθέτει ο κ.Ρούσσης***


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NOMIZΩ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ.......

Ανώνυμος είπε...

θα παρει την βαγγελιτσα την βοζεμπεργκ παπαδοπουλου που σπουδασε γερμανια
να ζητησει οδοιπορικα 2-3 χιλιαδες ευρω να βγαλει και 10 selfi να ξεσκασει απο
τις σοβαρες υποθεσεις του γραφειου,κοπρανα σκυλων-ορια συρματοπλεγματος σε αυτη την εμπειρη δικηγορο με τεραστιες πετυχιες η δημαρχαρα εδωσε 50000 ευρω απο την αττικη οδο και αν κοιταξετε το διαυγεια παιρνει 9/10 υποθεσεις του δημου -δεν ειναι κακο θωμα τις δινεις δουλιτσα μηπως την μαθει.Παντως ο ρουσσης μιλαει αλλες "γλωσσες" γατακια !!!!

υστ Ετσι που το παει γιωργαρος παλι θωμα βλεπω να εχουμε και η βαγγελιτσα θα ελπισει
μηπως γινει καμια φορα δημοτικη συμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΚΑΛΤΣΑ ΟΠΩΣ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρουσσης πάει για βιολογικό στο Σαράνταρι....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 6/11/15 7΄09 ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε ανωνυμε των 8 Νοεμβρίου 2015 - 6:25 μ.μ.διαφωνείς????? Άσπρη κάλτσα με μαυρο παπουτσι φορατε στο συκαμινο....

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 26/11/15. δεν ειμαι απο το συκαμινο ρε μπαστουνοβλαχε με την φουστανελα. με την ευκαιρια σφιξε καλα την καλτσοδετα μη την σκισεις.