Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ωρωπού,τί είναι ΔΑΣΟΣ;;;;;;;

Μεγάλη ευαισθησία από το σύνολο των Δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ωρωπού για την Ιπποκράτειο Πολιτεία!!!!!!!!!!!!
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης,μάλλον είναι εκτός γραμμής ΚΚΕ,έχει αυτονομηθεί;;;;;ας ανατρέξει στα δημοσιεύματα του Ριζοσπάστη!!!!!!!.
-Κύριοι ευαίσθητοι Δημοτική Σύμβουλοι,τι είναι Δάσος;;;;;;;

Η Ιπποκράτειος Πολιτεία είναι Δάσος ναί η όχι;;;;;;;;;και βέβαια είναι δάσος!!!!!!!
Το χωράφι στο ΣΥΚΑΜΙΝΟ στο ΚΑΛΑΜΟ στο ΚΑΠΑΝΔΡΊΤΙ στο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ στον ΑΥΛΏΝΑ,το οποίο δασώθηκε,έστω και για λίγα τετραγωνικά χωρίς να γειτνιάζει με δάσος ,γιατί είναι δάσος;;;;;;;Ξέρετε γιατί είναι δάσος,διότι δεν είχε ΜΠΑΡΜΠΑ στη ΚΩΡΩΝΗ!!!!
Μου έκανε εντύπωση η στάση του κ.Μερκελίδη από τον ΚΑΛΑΜΟ,μου φαίνεται αυτός πάει για αρχηγός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,αν δεν τα καταφέρει........ τώρα που θα αδειάσουν θέσεις στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,μπορεί να κλείσει μια για πάρτι του!!!!!!.Ο κ.Μερκελίδης κάνει αντίσταση στη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!Ποιος μιλάει!!!!!!!!
-Κύριοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι,δεν σας είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία για το ΠΑΡΝΗΘΑΙΚΟ το οποίο κατέστρεψε χιλιάδες κάτοικους της περιοχής μέσα σε ένα βράδυ από τον αλησμόνητου μνήμης κ. Σουφλιά!!!!!!!!!Κύριε Μερκελίδη,τα χωράφια των κατοίκων δεν έχουν καμία αξία για σας στο ΠΑΡΝΗΘΑΙΚΟ;;;;;;Α ξέχασα το ΠΑΡΝΗΘΑΙΚΟ το έκανε η ΕΠΆΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ!!!!!
-Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,η Ιπποκράτειος Πολιτεία αποτελείται από 7.000 στρέμματα περίπου,έξω από την παράνομη πολεοδόμηση, είναι δάσος;;;;;;Δηλαδή,τα χωράφια που γειτονεύουν με την πολεοδόμηση τις Ιπποκράτειου  είναι δάσος!!!!!
Έξυπνα η "ΈΜΜΙΣΘΗ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΎ" έγραψε,"το Δημοτικό Συμβούλιο για το ιδιοκτησιακό της Ιπποκράτειου πολιτείας"!!!!!!!!!Αυτό κρίνεται με την απόφαση του Υπουργού,ή η μορφή;;;;;;;Αν κρίνεται το ιδιοκτησιακό,τότε όλοι μαζί να τους αναγνωρίσουμε ότι έχουν ένα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ!!!!!!!!
-Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,εκατοντάδες συμπολίτες μας, επισκεπτόμενοι το Δασαρχείο Καπανδριτίου,όταν αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την ιδιοκτησία τους, ξέρετε τι φώναζαν "καλά το κράτος δεν ανοίγει τα στραβά του,δεν βλέπουν το έγκλημα στην  Ιπποκράτειο Πολιτεία!!!!!!!"Αύτο έλεγε και λέει η κοινή γνώμη.Η κοινή γνώμη στηρίζει την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει επιτέλους η καταστροφή της Πάρνηθας.
-Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,από τα 7.000 στρέμματα μόνο το 10% έχει  αποψιλωθεί και οικοδομηθεί,εσείς τι θέλετε να αποψιλωθεί και να οικοδομηθεί το σύνολο της παράνομης πολεοδόμησης;;;;;;;;
Η αποκατάσταση της ΝΟΜΙΜΟΤΗΑΣ είναι ο κύριος και πρωταρχικός σκοπός και στόχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.Η Ιπποκράτειος Πολιτεία είναι δημιούργημα της διαπλοκής και της συνδιαλλαγής, από τις φαύλες κυβερνήσεις των  τελευταίων  σαράντα χρόνων.
Σε ότι αφορά την υφιστάμενη κατάσταση,οικοδόμων κ.λ.π μια αντιγραφή των προβλέψεων  από το ΦΕΚ για το   ΠΑΡΝΗΘΑΙΚΟ,αποκαθιστά την νομιμότητα και την ισονομία.
*****Ελπιζω να υπάρχουν και κάποιοι ευαίσθητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και να καταλάβουν για το διαχρονικό έγκλημα της Ιπποκράτειου Πολιτείας*****


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του Μερκελίδη θα του ερθει η ωρα απο τους ιδιους τους καλαμιώτες, θα ψάχνει ανθρωπο να πει καλημερα και δεν θα βρίσκει, Θα του μεινει μόνο ο Τζαβελας με τον Λιμεναρχη.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΔΕΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΕΛΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
ΕΙΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΔΙ

Ανώνυμος είπε...

KAI TIN EPOMENI PALI DEDES-RUSIS 8A EINE RE KOROIDA

Ανώνυμος είπε...

KAI TIN EPOMENI PALI DEDES-RUSIS 8A EINE XORIS EMAS RE KOROIDO!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI TIN EPOMENI PALI DEDES-RUSIS 8A EINE XORIS EMAS RE KOROIDO!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο δήμαρχος θέλει να πάει τον βιολογικό στο Σαραντάρη? Αυτό κάνει οπότε εσείς της περιοχής Ξυπνήστε....