Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλωσε η δημοτική παράταξη του κ.Ρούσση;;;;;;

Αυτός ο Ρούσσης είναι πολύ τυχερός άνθρωπος. Όχι γιατί η ζωή του χάρισε την επιτυχία, όχι. Η αλήθεια είναι ότι πάλεψε, ρίσκαρε, έτρεξε, διάβασε καλύτερα τη συγκυρία από τους άλλους κι έτσι έγινε δήμαρχος. Αν κάτι του χάρισε η ζωή είναι... την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο. Μια αντιπολίτευση που αρνείται ακόμα και να τον... αντιπολιτευθεί. Μια αντιπολίτευση που σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία, απέχει ή σπέρνει κουκιά!!!!
Από πότε σύμβουλος της αντιπολίτευσης(ευτυχώς που δεν έγινε Δήμαρχος) μπορεί να γίνει εισηγητής θέματος της ημερήσιας διάταξης,όπως βλέπουμε στη πρόσκληση με τα  θέματα του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα στη πρώτη θέση;;;;;;Η αντιπολίτευση έχει την δυνατότητα να ζητήσει την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με συγκεκριμένο θέμα ή θέματα με συγκεκριμένη διαδικασία.Τα συμπεράσματα δικά σας....τελικά μάλλον είναι έξυπνος!!!!!!!'Αλλος ένας στην δημοτική πλειοψηφία.....πλέον και φανερά!!!!
Υπάρχει σήμερα αντιπολίτευση στο Δήμο Ωρωπού;;;;;;;;
Εάν αυτό συμβαίνει, πρόκειται για κλασικό υπόδειγμα πολιτικής μυωπίας. Εάν δεν «διαβάσεις» τη συγκυρία και δεν θέσεις με δική σου πρωτοβουλία απέναντί σου έναν κόσμο, δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ να έχεις έναν άλλο κόσμο στο πλάι σου. Ποτέ, κανείς δεν εξελέγη αν τα είχε καλά με όλους. Παμπάλαιο μάθημα πολιτικής, που η σημερινή αντιπολίτευση του δήμου ανεξήγητα αρνείται να πάρει.
***Γιά να μην το ξεχάσω ο κ.Οικονομάκος δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου,είναι πολύ απασχολημένος στη συλλογή υπογραφών για την υποψηφιότητα του ακροδεξιού Βορίδη*****
***Καί μια ερώτηση,η Διαχειριστική αρχή σε σχέση με τη παραλαβή του έργου στο Μαρκόπουλο,τι θα απαντήσει;;;;;;*******

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ. ΩΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΣΣΙΚΟ

ΤΙ ΦΟΡΓΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΑΥΡΗΣ,
ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΥΣΣΗΣ ..

ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ......

Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΊ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΣ,
ΕΝΩ ΕΔΩ ; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ " ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ " .. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ : ΟΚ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ !!! ΚΙ ΟΙ ΜΠΑΓΑΣΙΔΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ !!!!!
ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ..ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ .... Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ !!