Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας στο Καπανδρίτι

Αξιοσημείωτη η πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτίου να διοργανώσει στις ανακαινισμένς ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του,την παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Τζόκα με τίτλο "ο κύκλος των μάταιων πράξεων",αφιερωμένο στον Ναπολέοντα Σουκατζίδη,ενός από τους 200 εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς την Πρωτομαγιά του 1944 στη Καισαριανή.
Στη παρουσίαση του βιβλίου παρευρέθηκε ο συγγραφέας Σπύρος Τζόκας,οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σωτήριου και Γιάννης Δέδες,ο περιφερειακός Σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού Δημήτριος Σωτήρχος.Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της αντιπρόεδρου του Συνεταιρισμού Αργυρώ Ντάση,το βιβλίο προλόγισε η Ελένη Καραγιάννη-Βαρνάβα.






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ , ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ....
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΟΥ, Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ , ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ , ΑΦΗΣΕ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΗ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, - ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, - ΚΑΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...


ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ....

ΜΕΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ....


Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ..






Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ HUNDAI ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΛΙΩΣΕΙ...ΞΕΦΤΙΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ Ι.Χ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ..........