Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμος κοιμάται και το ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ερημώνει.

Παντελώς αιφνιδιαστικά οι δημότες του Καπανδριτίου πληροφορήθηκαν ότι επίκειται ένας ακόμη «ξαφνικός θάνατος» μίας Υπηρεσίας, του Υποθ/κείου Καπανδριτίου...
...Η εν λόγω απόφαση, εφόσον υλοποιηθεί, δημιουργεί μία σειρά καίριων ερωτημάτων  που χρήζουν άμεσης απάντησης ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ δημιουργεί εύλογο προβληματισμό για τα κίνητρα και την σκοπιμότητά της, λαμβανομένων κυρίως υπόψη των παρακάτω:
-Το άμισθο Υποθ/κείο Καπανδριτίου ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, αντιθέτως ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ, αφού για κάθε πράξη καταβάλλει υποχρεωτικά τις νόμιμες εισφορές σε Ασφαλιστικά Ταμεία κ.λ.π.
-Το Υποθ/κείο Καπανδριτιου διαθέτει τεράστιο και πολύ σημαντικό Αρχείο ακόμη και από την εποχή της Τουρκοκρατίας και τυχόν μεταφορά του αρχείου αυτού εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ασφάλειά του.
-Τέλος, στο Υποθ/κείο Καπανδριτιου  απασχολούνται πολλοί υπαλλήλοι και των οποίων η τύχη είναι άγνωστη στην περίπτωση της κατάργησής του με ορατό τον κίνδυνο να προστεθούν στην τεράστια στρατιά ανέργων της χώρας.
Η απαράδεκτη αυτή μεθόδευση που υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, δεν συνεπάγεται κανένα δημοσιονομικό όφελος  αλλά αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της προχειρότητας του κυβερνητικού σχεδιασμού που οδηγεί την τοπική κοινωνία του Καπανδριτίου σε μεγαλύτερο μαρασμό και τελικά σε ερήμωση.
Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τουλάχιστον αυτή τη φορά να επιδείξουν την ανάλογη ευαισθησία και να κινητοποιηθούν πριν είναι αργά και, αφετέρου, όλοι οι κάτοικοι  και φορείς να αντιδράσουν έμπρακτα απαιτώντας την παραμονή του Υποθ/κείου και αποδίδοντας τις ευθύνες που αναλογούν στους πολιτικούς που με την ψήφο τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο υπερψήφισαν τα Μνημόνια και τα καταστροφικά για την οργάνωση της Διοίκησης Σχέδια Νόμου, ενώ, συγχρόνως, παντελώς υποκριτικά σήμερα δηλώνουν αντίθετοι με τα αποτελέσματα του κυβερνητικού νομοθετικού έργου που αυτοί στήριξαν και στηρίζουν.
Είναι επιτακτική, πλέον, ανάγκη ως  κοινωνία  να υψώσουμε ασπίδα προστασίας απέναντι σ’ αυτήν την καταστροφική πρακτική της κυβέρνησης, η οποία χωρίς σχέδιο, χωρίς μελέτες, προβαίνει στο κλείσιμο υπηρεσιών αγνοώντας τις ανάγκες των κατοίκων, υποβάλλοντας αυτούς που απομένουν σε ταλαιπωρίες και οικονομικές θυσίες, απαξιώνοντας τη ζωή στην ελληνική περιφέρεια.
*****Αγαπητέ Αντιδήμαρχε Καπανδριτίου,οι κάτοικοι εσένα εμπιστεύθηκαν και από εσένα απαιτούν να είχες από χθές αναλάβει πρωτοβουλίες,από τις γλάστρες που σε πλαισίωσαν στις εκλογές δεν έχουμε καμία απαίτηση,είναι σε όλους τους κατοίκους γνωστή η κοινωνική τους  ανυπαρξία***********

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρώτα ο δημότης μετά όλοι οι άλλοι βρεεε

Ανώνυμος είπε...

Η περιφέρεια θα ασχοληθεί με το θέμα μας, ή θα το αφήσει όπως άφησε και το θέμα της μετακίνησης των μαθητών;

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΣΣΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΘΑΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ..ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. ΔΙΕΓΡΑΦΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ 550 ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΑΦΩΝ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ 31/12/2010 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΥΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ///ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.