Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ο πρώην του Συκάμινου ψάχνει τον Ψινάκη.Κέντρο υγείας Καπανδριτίου ΚΛΕΙΣΤΟΝ..

Ο πρώην κοινοτάρχης Συκάμινου και εκπρόσωπος τύπου του ''τσεκουράτου '' κ.Βορίδη  είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μαραθώνα κ.Ηλία Ψινακη και τον παρακάλεσε να του δείξει πως έλυσε το πρόβλημα στο Κέντρο υγείας Νέας Μακρης......αν δεν το έχει κάνει............να το κάνει........γατί θα το κάνουμε εμείς!!!!!!Βέβαια κατανοώ την αγωνία του από την ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,που να του μείνει μυαλό  !!!!!!!!Εντός των ημερών αναμένεται επίσκεψη της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Ευρωβουλή μετά από πρωτοβουλία ευρωβουλευτών

ΚΕΝΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ-ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Ο Ηλίας Ψινάκης, θέλοντας να «σώσει» το κέντρο υγείας και να αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία του ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με τον Υποδιοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Σωτήρη Ζώτο και του υπέβαλε το αίτημά του.
Ο κ. Ζώτος επιλήφθηκε επί του θέματος και τα γραφειοκρατικά προβλήματα, που έδειχναν αξεπέραστα όλα αυτά τα χρόνια, παρακάμφθηκαν μέσα σε 24 ώρες.
Το κέντρο υγείας της Νέας Μάκρης από τον Αύγουστο θα συνεχίσει τη λειτουργία του με 8 νέους γιατρούς.Στο κέντρο υγείας θα υπάρχουν παθολόγοι, ορθοπεδικός, καρδιολόγος, παιδίατρος και μικροβιολόγος, οι οποίοι θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας που παρείχε μέχρι σήμερα.
«Θέλω να δηλώσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου στον κ. Ζώτο, ο οποίος με την αστραπιαία αντίδρασή του, κανόνισε μέσα σε 24 ώρες, όχι μόνο να μην κλείσει αλλά και την ομαλή λειτουργία του, παρακάμπτοντας την γραφειοκρατία που τόσα χρόνια το κρατούσε υποβαθμισμένο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα Δημόσιας Διοίκησης και οφείλεται σε αυτόν η ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών του Μαραθώνα», δήλωσε o κ. Ψινάκης.

πηγή:anatakti.gr anatakti.gr: ΜΑΡΑΘΩΝ.Παρέμβαση Ψινάκη για να σωθεί το κέντρο υγείας του Μαραθώνα http://anatakti.blogspot.com/2014/07/blog-post_64.html#ixzz38Ayuu200
Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
Follow us: @anatakti on Twitter | anatakti on Facebook

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Μπουλέκο ο πρώην Κοινοτάρχης Συκαμίνου είναι ο νέος Δήμαρχος Ωρωπού , όσο αυτό και αν σας ενοχλεί, τουλάχιστον πιστεύω θα πρέπει να σέβεστε τους θεσμούς και να τον αποκαλείτε Δήμαρχο . Δείχνετε ένα μένος στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου και αυτό μας κάνει να μην μπορούμε να σας πιστέψουμε σε οτιδήποτε γράφετε εναντίον του . Μην ξεχνάτε πως αυτόν τον άνθρωπο τον ψήφισε ο δημότης του Ωρωπού για να μας διοικήσει τα επόμενα πέντε χρόνια . Σας παρακαλώ να αναρτήσετε αυτό το μήνυμα , σε διαφορετική περίπτωση θα το στείλω στην Μάχιμη Πόλη .Ευχαριστώ για την φιλοξενία .

κωστας είπε...

Η σημερινή του ιδιότητα είναι τού πρώην κοινοτάρχη.Στο μελλον θα δούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Με ολο το σεβασμο..πρεπει να ξεχασατε οτι η σημερινη ιδιοτητα του.οπως εσεις την αποκαλειται..ειναι δημοτικος συμβουλος και οχι πρωην κοινοταρχης..μεινατε ακομα πιο πισω..βεβαια επιτρέψτε μου να σας επισημανω οτι ο κόσμος τον επέλεξε για δημαρχο και οφειλουμε ολοι μας να το σεβαστουμε και πρωτιστως εσεις τα μη " χειραγωγουμενα" μ.μ.ε

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗ.ΠΑΛΙ.ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ.ΑΛΛΑΞΕ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.