Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ..... ''δανεικά τα πικρά κουκιά'

Αυτοδιοικητική Συνεργασία 11Φεβρουαρίου 2011....σαν σήμερα!!!!!!
...................
Οι λόγοι, λοιπόν, που οδήγησαν την «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» στην άσκηση ενστάσεως κατά του κύρους των εκλογών, δικαίωμα που απορρέει από το Νόμο και το Σύνταγμα, ήταν, γιατί μετά από όλη αυτή τη συμπεριφορά του νυν Δημάρχου και των στενών συνεργατών του, ζητάμε τη δικαίωση, όπως κάθε συνδυασμός, αποτελούμενος από υπεύθυνους ανθρώπους, θα έπραττε.
Μετά την επανακαταμέτρηση, λοιπόν των ψηφοδελτίων η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» προηγείται σε ψήφους. Γι΄αυτό το λόγο απευθυνόμαστε στη δικαιοσύνη, την οποία κι εμπιστευόμαστε απόλυτα. Το εκλογικό αποτέλεσμα πιθανόν αλλοιώθηκε με πολιτικές συκοφαντιών και λάσπης και βοηθούμενο από άτομα που δεν έχουν ηθικό φραγμό και δεν αναγνωρίζουν το δίκαιο. Με μία νοοτροπία άλλων εποχών. Θεωρηθήκαμε χαμένοι, χωρίς, ίσως, πραγματικά να είμαστε.
Το να αποζητούμε το δίκιο μας, δεν το επιλέξαμε εμείς αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο νυν Δήμαρχος χειρίστηκε τα γεγονότα. Εξάλλου το χρωστάμε στο 50% του λαού του Δήμου Ωρωπού, που μας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του.
Η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» έχει αποδείξει πως σέβεται το ηθικό και αγωνίζεται για το δίκαιο. Ευχαριστούμε λοιπόν, όσους μας στηρίζουν και μας βοηθούν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, αποδεικνύοντας έτσι, πως οι προσπάθειές μας αξίζουν τον κόπο. Από οποιοδήποτε πόστο στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: