Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Δελτίο τύπου "Ενεργός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες" περί λόγου και πράξεων

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
                                           Ωρωπός 4 Απριλίου 2014
              Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση
Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στον Αυλώνα Αττικής,συναντήθηκαν αντιπροσωπείες δυο Δημοτικών Παρατάξεων.Από την δημοτική παράταξη ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ συμμετείχαν,οι Ν. Δημητρίου,Β.Μυλωνάς,Β.Μαγγίνας,Κ.Μπουλέκος,Ε.Μαγγίνας και ο Γ Κωνσταντινόπουλος.Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ συμμετείχαν,οι Σ.Λουπάτατζης,Σ.Αγαπίδης,Δ.Αδαμόπουλος,Δ.Σωτηρόπουλος και ο Π.Χασιώτης.Την κουβέντα διεύθυνε ο Ν.Ιμβριώτης.
Στη συνάντηση αυτή,ΟΜΟΦΩΝΑ έγινε δεκτό η αναγκαιότητα οι δυό παρατάξεις να συμπορευθούν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.Για τις όποιες διαφορές αποφασίσθηκε και ορίσθηκε η επόμενη συνάντηση να γίνει την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στον Αυλώνα στις 19.00μμ αφού οι δυο παρατάξεις έχουν διαβουλευθεί με τα μέλη τους.
ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.
Κύριοι-κύριοι Σ.Λουπάνταζη,Σ.Αγαπίδη,Δ.Αδαμόπουλε,Δ.Σωτηρόπουλε και Π.Χασιώτη,η αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου και της πατρίδας,πρέπει καί έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την "ντομπροσύνη".Ο "λόγος τιμής"είναι η βάση διαλόγου της κοινωνίας.Σας συγχαίρουμε για την συνέπεια σας,δυστυχώς δεν διαφέρεται σε τίποτα από τους διαχειριστές του χθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: