Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Αναπτυξιακή Εταιρεία Βόρειας Αττικής ΑΕ και ο "χειροκροτάκιας"

Η  Αναπτυξιακή Εταιρία Βόρειας Αττικής ΑΕ,ιδρύθηκε στις αρχές του 1997 με μετοχικό κεφάλαιο 25.000.000 εκατομμύρια δραχμές.Ισότιμοι μέτοχοι της ανωνύμου εταιρείας ήταν οι τότε Κοινότητες Αφιδνών,Πολυδενδρίου,Καπανδριτίου,Καλάμου,Βαρνάβα και Γραμματικού.Το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν εξαμελές και αποτελείτο από τους εκάστοτε κοινοτάρχες.Το ποσό του μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας ήταν κατατεθειμένο  στην Εθνική Τράπεζα.
Είναι αυτονόητο ,ότι ο Δήμος Ωρωπού τυγχάνει συνδικαιούχος σε ποσοστό 66,6%!!!!!!!!
                                                Ε ρ ω τ ή μ α τ α:
-Τι γνωρίζει ο "χειροκροτάκιας";;;;;
-Αυτή είναι η απογραφή του Δήμου;;;;;
-Ποιοι εκμεταλλεύονται τις 100.000 χιλ ευρώ;;;;
-Αυτό τι είναι αμέλεια;;;;δεν είναι παράβαση καθήκοντος;;;;;
-Κύριε Φοργιάρη αυτό τι είναι;;;;;;;;;;;;
-Αν δεν γνωρίζετε,ρωτήστε την συνεργαζόμενη συνιστώσα......... την "προεδρεύουσα" της ΔΗΣΩ!!!!!!πολύ πιθανά να γνωρίζει....το επίμαχο διάστημα ήταν Κοινοτική Σύμβουλος με τη κ.Κελίδου στο Καπανδρίτι!!!!!!!!

1 σχόλιο:

κωστας είπε...

Επειδη πηρα ενα μυνημα,θελω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Οι διαχειριστές της αναπτυξιακής εταιρείας εχουν ονοματεπώνυμα.Ιδρυτες:Παπατετρου-Μεξης-Μπαλης-Βουλγαρης-Μπουλεκος και Δημητρακης.Συνεχιστες ο Κολλιας,Σαρκιρης,Ζουγανελης,Λιτας Παν και η Κελιδου,με τον σκουπιδιαρη εφοριακο τον Κουκη απο το Γραμματικο.Ποιος παρέδωσε στον "χειροκροτάκια"....η θεια Μητσαινα;;;;;;Αυτοι που παρεδωσαν στο "χειροκροτάκια" εχουν ονοματεπώνυμο.Κελιδου,Σαρκιρης,Ζουγανελης και Λιτσας.Αν δεν γνωριζουν να πανε να κρεμαστουν στα "μπουγα".Μηπως ομως το "κοσμημα" γνωριζει;;;;;;