Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

"Λαγος"-η προεδρεύουσα της "ΔΗΣΩ"

Η Ελένη Βαρνάβα υποψήφια Δήμαρχος Ωρωπού!!!!!!!!!!!!!

-Ξέρετε τους "λαγούς"στον στίβο;;;;;;;;
-Ναι,αυτούς τους δρομείς που τρέχουν στην αρχή πολύ γρήγορα και μετά αποσύρονται.......
-Χρησιμοποιούνται για να "τραβήξουν" τα κορυφαία ονόματα,για να τα κάνουν να τρέξουν γρήγορα!!!!
-Ή τους βάζουν για να εξυπηρετήσουν προσωπικές στρατηγικές κατά την διάρκεια της κούρσας!!!!!

χέρι- χέρι
-Το ίδιο σκηνικό φαίνεται να ετοιμάζεται από τον Βασίλη Οικονόμου,όχι μόνο στον Ωρωπό,αλλά στο σύνολο της εκλογικής περιφέρειας που εκλέγεται.Προσωπικοί εκλογικοί μηχανισμοί με μοναδική αγωνία την συντήρηση μιας εκλογικής βάσης......."η ψυχή μου στο Θεό,η ψ.....μου στη Μαριώ και τα α.......... μου τα δυο στο χωριό για το νερό".Μην σας ξενίζει αυτή την  πρακτική  ακολουθεί εδώ και χρόνια,σιγά μην στήριζε τον κομματικό  Μέξη !!!!!!!τον "λούμπεν" Γαβριήλ στήριζε.
-Λαγός λοιπόν που εξυπηρετεί το συμφέρον άλλου υποψήφιου,με βεβαιότητα δεν θα φτάσει στις εκλογές,ως υποψήφιος δήμαρχος και αν ο μη γένοιτο φτάσει,υπάρχει η δεύτερη Κυριακή(εκλογική συμφωνία δεδομένη). Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης δήθεν εκλογικής συμμαχίας με τη συμμέτοχη του "λαγού" ...το πάντρεμα ,για το καλό των δημοτών!!!!!!!! Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να περιμένεις πέντε ολόκληρα χρόνια;;;;;; μας καβατζάρουν τα χρόνια!!!!!!!!!έχετε την εντύπωση ότι μόνο στο ποδόσφαιρο υπάρχει "παράγκα";;;;;;;;;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν η Βαρναβα ειναι ο " Λαγος " ο αλλος Δημ. Συμβουλος ( Λεκκας ) τι ειναι ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΤΕ

Ανώνυμος είπε...

εσυ δεν εισαι πια μελος??????

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΩΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΗΝ ΔΗΣΩ, ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ. ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΛΙΑ.
.http://boriattika.blogspot.gr/2011/04/blog-post_12.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΣΩ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ???ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ Η ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ??ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ???

κωστας είπε...

Με κανένα τρόπο δεν θα γίνω μέλος και συνένοχος της κολοτούμπας.Το παρόν εγινε......ναί σε όλα!!!!!!!Σε ότι με αφορά δεν έχω αλλάξει ούτε τελεία, μακριά από εμένα λογικές συμψηφισμού.Ειναι υποχρέωση μου,σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας να σταθώ απέναντι στις επιλογές της κυβέρνησης του "τριωδίου"

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΑΠΟ ΑΝΙΔΜΑΡΧΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ ? Ο ΠΡΩΗΝ ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Η???? Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ.....