Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Οι αυτοι .....οι εμεις.........!!!!!!!!!!!!

O Δημοσιογράφος Nάσος Αθανασίου,O dimosiografos Nasos athanasiou

                               ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ


"Να  μην ψηφίσουν υπό το κράτος του φόβου που τα επικοινωνιακά τεχνάσματα θα επιχειρήσουν να καλλιεργήσουν", ζήτησε ο Νάσος Αθανασίου από τους πολίτες της Αττικής, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα  είναι υποψήφιος στη περιφέρεια αυτή με το ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Πρόσθεσε, "Στις 6 Μαϊου διεκδικούμε το αύριο που θέλουμε, όχι το αύριο που μας λένε ότι έχουμε ανάγκη. Ψηφίζουμε με αυτοπεποίθηση, με εμπιστοσύνη στην κρίση μας. Το μέλλον μας πρέπει να το διεκδικήσουμε, δεν θα μας το χαρίσει κανείς."


Ας θυμηθούμε τη σταδιοδρομία του δημοσιογράφου που διεκδικεί για πρώτη φορά βουλευτική έδρα.


   

                               Βιογραφικό Νάσου Αθανασίου 

Σπούδασε νομικά, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα αρχαία ελληνικά δίκαια, αλλά δεν επαγγελματοποίησε τις νομικές σπουδές του. Δημοσιογραφεί από είκοσι χρονώ. Η εργασία του σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες και περιοδικά τον κατέστησε κατά καιρούς γνωστό.Ο Νάσος Αθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα. 


΄Εχει εργαστεί στις εφημερίδες΄"΄Εθνος", "Καθημερινή", "Ελεύθερος Τύπος", καθώς και στα περιοδικά "Ένα" και "Εικόνες". Επίσης έχει  εργαστεί  στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΤ1  ( "Κάθε Μεσημέρι", "Τρείς στον αέρα") και Mega Channel  ("Η εκπομπή").  Σε δημοσιογραφικά πάντοτε προγράμματα  δραστηριοποιήθηκε και στο ραδιόφωνο σε διάφορους σταθμούς (ΕΡΑ, SKY, FLASH).

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και, σε κρίσιμες στιγμές της, την εκπροσώπησε στη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.



Βιβλία του: "Προσωπικοί Παράδεισοι" (μυθιστόρημα), καθώς και τα προοριζόμενα για παιδιά "Το δένδρο που έγινε άγγελος", "Τρίων ο Πέστροφας" και" Το στραβό έλατο" .

Είναι παντρεμένος με την Εύη Κλοκώνη και έχει δύο παιδιά.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών και  δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: