Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Μετα τη παρανομη χωματερη του Συκαμινου,μαλλον σειρα εχει η αποκατασταση της χωματερης του Καπανδριτιου απο την "νοικοκυρα"

    Οικολογικό έγκλημα της "νοικοκυράς"στο Καπανδρίτι;
Σύμφωνα με πληροφορίες,εντός των προσεχών ημερών κλιμάκιο Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του Υπουργείου με εντολή από τον ίδιο τον υπουργό κ.Παπακωσταντινου,θα εξετάσει λεπτομερέστατα τα υλικά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την αποκατάσταση της χωματερής του Καπανδριτιου.Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην χωματερή του Καπανδριτιου για την αποκατάσταση της ,χρησιμοποιήθηκαν τα υλικά από την κατεδάφιση του Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς ,και των προϊόντων εκσκαφής για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου.Στη διάθεση του υπουργού βρίσκεται πλήρεις φάκελος από σοβαρή επιστημονική ομάδα,η οποία με κατηγορηματικό τρόπο αναφέρει,ότι τα προϊόντα κατεδάφισης-εκσκαφής,τα οποία χρησιμοποιήθηκαν εμπεριέχουν τοξικά και ραδιενεργά απόβλητα από την λειτουργία του νοσοκομείου μέχρι το 1999 καθώς και πλήθος υπολειμμάτων από νοσοκομειακές επεμβάσεις.Είναι προφανές,ότι αν επαληθευθούν οι φόβοι της ερευνητικής ομάδας ο κίνδυνος,τον οποίο διατρέχουν οι όμορες κατοικίες αλλά και το σύνολο των κατοίκων όλης της περιοχής με την μόλυνση,την όποια έχουν υποστεί είναι πολύ μεγάλος και ανεπανόρθωτος,τόσο για τα επιφανειακά νερά,όσο και για τα υπόγεια καθώς και όλη περιοχή του Καλάμου και των Αγ Αποστόλων,λόγω των εδαφολογικών κλήσεων .Επίσης έχει δοθεί εντολή στους Επιθεωρητές να ελεγχθούν και χώροι ιδιωτικοί για πιθανή μόλυνση που επιχωματωθηκαν παράνομα από την εταιρεία εκσκαφών και κατεδαφίσεων,μάλλον με γνώση και ανοχή της "νοικοκυράς"και πολλών συνεργατών της.
Όλοι οι κάτοικοι του Καπανδριτιου θυμούνται το στόλο των φορτηγών γνωστής εταιρείας κατεδαφίσεων-εκσκαφών να διέρχεται καθημερινά και όλο το εικοσιτετράωρο και να αποθέτει τα προϊόντα εκσκαφής από το ογκολογικό νοσοκομείο στη χωματερή.,μάλιστα η εταιρεία διαφημίζει το έργο,της κατεδάφισης-εκσκαφής του νοσοκομείου και στο προσωπικό της site.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που να δειτε και τη χωματερη του Κωστακη του κουτοβλακα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΑ ΣΥΡΜΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

APO XALKIS

Αγαπητοί φίλοι, Αυλωνίτες και Αυλωνιτισες
Αποδείχθηκε ότι τα τελευταία χρόνια στον ΑΥΛΩΝΑ κάποιοι λειτούργησαν για το προσωπικό τους συμφέρον κάποιοι άλλοι για να κάνουν καριέρα και άλλοι για τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους ξεχνώντας τα δικά μας. Έτσι επικράτησε η διαπλοκή, η διαφθορά, η αδιαφάνεια, το ρουσφέτι, η σπατάλη. Κάποιοι κέρδισαν καρέκλες και χρήμα.
Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου. Τα ζούμε και τα συζητάμε χρόνια στις παρέες μας και στα καφενεία.
Την μεγαλύτερη ευθύνη πιστεύω να την είχαν όποιοι επικεφαλής.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΟ. ΟΛΟ ΧΑΛΑΝΕ.120.000 ΕΥΡΩ ++++++ΑΛΛΕΣ 120.000 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ???ΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΙΚΑΣΕ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ 6-7 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΕΩ…ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ………ΕΠΙΤΑΓΕΣ.ΕΠΙΤΑΓΕΣ…..ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

Ανώνυμος είπε...

APO XALKIS

Η κριτική πάντα ενοχλούσε τους δημάρχους, ιδίως όταν ήταν οξεία. Ταυτόχρονα, ένα ισχυρό επικοινωνιακό τοπικό σύστημα στον Αυλώνα βασισμένο σε μικροπολιτικές συνταγές προσπαθούσε πάντα να κάνει το μαύρο άσπρο, επιχειρώντας να…αποκρύψει οτιδήποτε που εξέθετε το ίματζ του δημάρχου Σύρμα Αγγελή.. Τα έχουμε ζήσει εδώ στον Αυλώνα, ιδίως όσοι βρεθήκαμε να στοχοποιούμαστε για την κριτική μας σε πράξεις ή παραλείψεις δημοτικών αρχών.
Δεν μας απάντησε όμως ποτέ ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνα Σύρμας Αγγελής γιατί τον ενοχλούσε η Κριτική;
Αφού τα οκτώ χρόνια που Διοικούσε τον Αυλώνα ποτέ δεν υλοποίησε το προεκλογικό του πρόγραμμα. Γιατί λοιπόν εκνευρίζεται με την κριτική που του γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και λίγο πριν πέσουν, έχουν το μυαλό τους στην ίντριγκα και στην επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και οι υπουργοί ξέρουν ότι οι ημέρες της εξουσίας είναι μετρημένες και φροντίζουν το προσωπικό τους πολιτικό μέλλον. Και θέλουν στο ΠΑΣΟΚ μετά τον Γιώργο να είναι με ισχυρή ομάδα.

Η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντέλη Οικονόμου με τον βουλευτή του Άρματος Πολιτών Βασίλη Οικονόμου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και είχε πολιτική ατζέντα. Ο Π. Οικονόμου θέλει τον Β. Οικονόμου να είναι κοντά στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στην ίδια ομάδα. Και ο Β. Οικονόμου θέλει να παίξει ρόλο στο ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό επιμένει να συζητά με τον Κουβέλη, που θεωρεί ότι μπορεί να ενταχθεί κάποια στιγμή σε ένα κυβερνητικό μπλοκ.

Βέβαια όλα αυτά προβλέπουν την αποχώρηση του Β. Οικονόμου από το Άρμα Πολιτών.

This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.


7 σχόλια στο Τι συζήτησε ο Οικονόμου από το “Άρμα Πολιτών” με τον Οικονόμου του ΠΑΣΟΚ;


ΙΩΝΑΣ2 είπε:

13/10/2011 στις 8:48 pm


Μηδεν απο μηδεν ισον μηδεν.

Απάντηση



Orestios είπε:

13/10/2011 στις 9:00 pm


Σίγουρα μίλησαν πως θα ενισχύσουν τον Σοσιαλισμό με την υποστήριξη του πιο Σοσιαλιστή GAP

Απάντηση



theo είπε:

13/10/2011 στις 9:49 pm


Ο Β. Οικονόμου αν αποσκίρτησε για να επανέλθει στο ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας ότι θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ σε λίγο ή ότι θα αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ, είναι γελασμένος και φυσικά ακατάλληλος για πολιτικός. Πολύ δε περισσότερο αν ελπίζει πως θα συμπαρασύρει και τον Κουβέλη, ο οποίος και μυαλό διαθέτει και πολιτική εντιμότητα. Αν αληθεύει φυσικά η είδηση αυτή της συνάντησης των δύο Οικονόμου. Οπότε τότε μπράβο και στον Παντελή, που σαν να μην του έφθανε η ανακολουθία προς τις αρχές του, απεργάζεται και σχέδια για το μέλλον. Το μόνο συν που του καταλογίζω είναι ότι αντιλήφθηκε πως ο Γιωργάκης θα εξαφανιστεί οσονούπω και μαζί του θα συμπαρασύρει κι όλα αυτά τα ανδρίκελα, που από υστεροβουλία εγκρίνουν ακόμη τις προδοτικές πολιτικές του.

Απάντηση



Γιαγκούλας είπε:

13/10/2011 στις 11:06 pm


Αν ευσταθεί η πληροφορία, καταδεικνύει ότι δεν κόπηκε ο “ομφάλιος λώρος”. Από τη μια καταψηφίζεις το μνημόνιο και καλά κάνεις. Από την άλλη τί να συζητήσεις με τον πράσινο “κωλοτούμπα”; Τί δουλιά έχει η αλεπού στο παζάρι;
Μάλλον, αυτό που υπονοεί το άρθρο ενέχει βασιμότητα. Συζητούν για την επόμενη ημέρα (μετά ΓΑΠ), όπου σκοπεύουν να συναθροισθούν μνημονιακοί, “αντιμνημοκιακοί” και “αριστερά δεκανίκια”.
Δεν χρειάζεται να συμπαρασύρει τον Κουβέλη. Αυτός είναι πρόθυμος από μόνος του να συμπράξει με τους μνημονιακούς. Αν του έδινε καλή καρέκλα ο ΓΑΠ, πιθανότατα να τον είχαμε σήμερα υπουργό. Εκτός εάν κανονίσθηκε να αποτελεί τώρα εφεδρεία και να τα βρούν κανονικά λίγο αργότερα. Για τους λόγους αυτούς, εν καιρώ μνημονίου, επέλεξε να διασπάσει τον ΣΥΝ, κρατώντας μάλιστα και τις βουλευτικές έδρες (μη χάσουν και το εισόδημα).
Αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον αρκετά και θα τους ανταμείψει ανάλογα, παρά τις “φιλότιμες” προσπάθειες πολλών να τον ανεβάζουν δημοσκοπικά στο 4%. Το ίδιο ισχύει και με το “Αρμα”, που λογικά, σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε πρώτο αυτό να “εισπράττει” πολιτικά οφέλη από όσους εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ.
Εν προκειμένω το λαϊκό αισθητήριο αποδεικνύεται σωστό.

Απάντηση



tiramola είπε:

13/10/2011 στις 11:23 pm


Πολλά συμπεράσματα έβγαλε ο “αρθρογράφος” χωρίς καν να ξέρει τι ειπώθηκε.

Τι να την κάνετε τη κυβέρνηση και να την πάρετε κύριε φάκτορα?
Με τόσο σάπιο μυαλό μόνο κακό μπορείτε να κάνετε…

Απάντηση


Αντικοινοβουλευτικός είπε:

13/10/2011 στις 11:33 pm


Όλη η Βουλή τα ξέρει αυτά. Μόνον ανόητοι και εμπαθείς πρασινοφρουροί σαν κι εσένα σχολιάζουν ένα ρεπορτάζ για να βγάλουν απύθμενη κακία. Για τον ΓΑΠ έχεις να μας πεις τίποτα; Ή φοβάσαι μην τιμωρηθούν και οι ψηφοφόροι του;

Απάντηση



Dee Jay Stelios είπε:

14/10/2011 στις 12:51 am


Είσαι θεός ρε τιραμόλα,πάει και τελείωσε,antinews χωρίς εσένα δεν υπάρχει…..

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

βρε το λαμογιο ξανακτυπα τη πορτα του ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΦΟΒΆΤΕ ΜΗΝ ΜΕΊΝΗ ΆΝΕΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σύυμφωνα με τα ΝΈΑ ο Βασιλάκης ετοιμάζει ξανά νέα κίνηση με τίτλο ¨ελεύθεροι πολίτες¨

Το παιδί εχει βαλθεί αμέτι μουχαμέτι να μας κυβερνήσει. θέλει να μας σώσει. Εξ´ άλλου έχει λαμπρούς συνεργάτες που εγγυόνται το τελικο αποτέλεσμα. Όλα τα κατακάθια της περιοχής.

Απ´ ότι φαίνεται ούτε ο Κουβέλης ούτε ο Τσίπρας πείστηκαν για προσόντα του.

Κατάλαβαν απλά ότι το παιδί για το ψωμί του μάχεται.