Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αμοιβομενοι συμβουλοι και συνεργατες της "νοικοκυρας"του Καπανδριτιου!!!!

Δημοσιεύω σήμερα έγγραφο της "νοικοκυράς" του Καπανδριτιου,προς τον Δήμο Ωρωπού,το οποίο αφορά οφειλές-χρέη της Κοινότητας Καπανδριτιου την 31/12/2010.
Άκουσον........άκουσον.....!!!!,ο Νέος Δήμος Ωρωπού οφείλει στους "πρώην "κοινοτικούς συμβούλους της "νοικοκυράς" το ποσό των 35.000 χιλ.ευρώ για την ευγενή και αφιλοκερδή προσφορά τους στο τόπο......!!!!ως αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στα κοινοτικά συμβούλια....!!!!
Έρχονται βροχές.....έρχονται μπόρες........
Μάλλον ο χειμώνας θα είναι ζεστός...!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Ευδοξια σας συγχερω.Μαζι τα φαγατε.
Ειχα ερωτηματικα για την επιμονη του blog στο πρωσοπο σας,τωρα επιβεβαιωνεται.

Ανώνυμος είπε...

τι εψεγνε απεσταλμενος υπαλληλος της κοινοτητας Καπανδριτιου στο Πολυδενδρι.εκτελουσε διαταγες απο την Κελιδου για να μαθει τη διαδικασια και το τροπο πληρωμης των οφειλων;
Μπραβο Σαρκιρη-αντιγραφο των αποφασεων του ΣΑΡΚΙΡΗ εψαγνε η Κελιδου .Οι αποφασεις δεν αλαζουν, γιατι εχουν παραληφθει αντιγραφα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΟ. ΟΛΟ ΧΑΛΑΝΕ.120.000 ΕΥΡΩ ++++++ΑΛΛΕΣ 120.000 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ???ΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΙΚΑΣΕ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ 6-7 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΕΩ…ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ………ΕΠΙΤΑΓΕΣ.ΕΠΙΤΑΓΕΣ…..ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

ΠΑΡΑΛΙΑΡΧΗΣ είπε...

Στα πλαίσια των εορταστικών ημερών που ακλουθούν, ο πρόεδρος και το λιμενικό ταμείο, χαρίζουν απλόχερα ανθρωπιά, στους κατοίκους του χωριού μας, αφού ανάθεσε εργασίες που τελούνται στα όρια του
(σκυροδέτηση, κατασκευή και διαμόρφωση εδάφους), σε έναν εργολάβο με εθνικότητας ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ. Πραγματικά οι φτωχοί αυτοί άνθρωποι, έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από τις ελληνικές, και σίγουρα προσφέρουν και έχουν προσφέρει τόσα χρόνια διαμονής τους εδώ, περισσότερα σε αυτόν τον τόπο, από τους ‘’ιθαγενείς‘’, κατοίκους του. Απίστευτο ΘΡΑΣΟΣ από τον αλλόθρησκο εξισλαμιστή πρόεδρο, που συνεχίζει να γράφει στα π@π@ρι@ του, όλη την τοπική κοινωνία, και τους κατοίκους της, αγνοώντας βαθιά, τα τοπικά οικονομικά προβλήματα της. ΕΥΓΕ..