Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

κ.Λιτσα .....εγκρινεται και επαυξανεται;;;;;;;;;.........!!!!! Ευτυχως μας......φιλαξε ο θεος!!!!Ας ειναι καλα ο Ραγκουσης!!!

Σας παρουσιάζω σήμερα, τρία τιμολόγια από την Σχολική Επιτροπή του πρώην Δήμου Αυλώνος και ένα από το Καπανδρίτι. Πρόεδρος στην ενιαία  σχολική επιτροπή, ο πρώην αντιδήμαρχος Αυλώνα κ.Ι Ζαχαρίας,υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Λίστα και νεοεκλεγείς Δημοτικός σύμβουλος ,κατέχοντας μάλιστα τη θέση του Αντιπρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου προτεινόμενος από την μείζονα αντιπολίτευση.Άκου ο αθεόφοβος Αρ. Τιμ.43 της 17/11/2009 αξίας 5.804,88 για απορρυπαντικά -Αρ.Τιμ.44 της11/07/2009 αξίας 10.710,00 για απορρυπαντικά από το ίδιο κατάστημα.Τιμολόγιο αξίας 9.840,00απο τον κ.ARISTIDHI GJEKA για χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες στο Δημοτικό σχολειό Αυλώνα.Αγαπητέ κύριε πρώην αντιδημαρχε Αυλώνα........κ.Ζαχαρία.. δεν θα σχολιάσω τίποτα διότι τα τιμολόγια είναι καταφανέστατα και οι παρανομίες καραμπινάτες .Πως είναι δυνατό το τιμολόγιο υπ.αρ.43 να έχει ημερομηνία κατά τέσσερις μήνες μεταγενέστερη του υπ.αριθμ.44,το οποίο μάλιστα δεν αναφέρει ούτε καν τα προϊόντα αναλυτικά, ως όφειλε ο εκδότης του;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία ο χωματουργός πως είναι δυνατό να μπερδεύτηκε και να έγραψε εργασίες στο γυμνάσιο -λύκειο και μετά από διόρθωση επί του τιμολογίου,  ότι οι εργασίες άκουσον--άκουσον έγιναν στο Δημοτικό σχολείο; Αγαπητέ κ Ζαχαρία ,πως για τις παραπάνω εργασίες ο Δντης του δημοτικού σχολείου δεν γνωρίζει τίποτα;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία, τις εργασίες στο δημοτικό σχολειό νωρις της θυμηθηκατε ...ποτε δεν ειναι αργα...καλα ειναι και στις 22/12/2010 ;;;;;.........!!!!!!!!!!
Να όμως και ένα παράξενο και ψιλικατζίδικο τιμολόγιο μεταξύ άλλων,που παρέδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κοινότητας Καπανδριτιου,κ.Βελντανιωτης ως πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής .Άκουσον --άκουσον προμήθεια πετρελαίου κίνησης στις 12/07/2011!!!!Μάλλον έχει μπερδευτεί γιατί το πετρέλαιο κίνησης ο Βενζινας το έβαλε στο τρακτέρ του Οικονομακου........Παιδιά λίγο ντροπή γιατί θα πάρετε στο λαιμό σας και ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο.Ρε αθεόφοβε
κ.Βελντανιωτη τι το ήθελε το πετρέλαιο κίνησης η σχολική επιτροπή;Μήπως το χρωστούσε;Καλά και γιατί δεν έκοψε δελτίο αποστολής ο βενζινας την ημέρα παράδοσης και τώρα πρέπει να απολογηθεί,που έβαλε 206 λίτρα πετρέλαιο κίνησης.Καλά μέχρι πότε κ.Βελντανιωτη είχατε την αρμοδιότητα της σχολικής επιτροπής;
Το αφιερώνω στους Πασοκους ψηφοφόρους του Λίστα στον Αυλώνα.....και αλλού!!!!!
κ.Λίστα αναμένουμε τις όποιες ενέργειες σας,πιστεύουμε ότι το μάθημα που πήρες από την εμπλοκή σου στην υπόθεση "Μακαρου" να σε έχει κάνει σοφότερο....!!!Μήπως πρέπει να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τους δυο δημοτικούς σου συμβούλους,πριν σε κάνουν "ΡΟΜΠΑ"στο Δημοτικό Συμβούλιο;;;;;


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aisxooooooooooos aisxooooooos, sothikame apo tous megaliterous alites

Ανώνυμος είπε...

ISAGELEEEEEEEEEEEEEAS EPITELOUS DEN IPARXI????????

Ανώνυμος είπε...

κουφαλεςςςς

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΛΩΝΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΥΡΜΑ ΑΓΓΕΛΗ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ Ο ΣΥΡΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΙΜΙΑ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΥΡΜΑ ΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΘΕΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΜΑ. ΣΥΡΜΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε ΞΥΛΟ απαιχτε.
Ποσο κωλοτουμπας εισαι;
Με περασες και εμενα.
Απο το βρισιδι που εριχνες στον Λιτσα και τον Ρουσση γιατι οπως ελεγες σου εφαγαν τα λεφτα σου ,ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ο καθενας ελεγες για να μη ξεχνιωμαστε.
Τωρα που σου ξαναπεταξαν ενα κοκαλακι ,αρχισες παλι το γλυψιμο.
Μολις σε πουλησουν ξανα θα αρχισεις παλι τα κλαματα δεξια και αριστερα.
Αλλα τα ιδια σκατα ειστε ολοι.
Οταν ειναι για λεφτα ειμαστε ανοιχτοι σε ολα.
Αντε και σε καλη μερια

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
τι ασχολειστε με τον ΜΠΑΛΟΚΑ ΡΕ ο ανθρωπος εχει κανει την κωλοτουμπα επιστημη.
Με τις οδηγιες βεβαια του ΞΥΛΟΥ.
Αφου ξεκινησε με τον συνδυασμο του ΓΑΒΡΙΛΟΥ ,
εφυγε για να γινει ανεξαρτητος,
για να παει μετα στον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ παντα με τις υποδειξεις του ΞΥΛΟΥ Ο οποιος ειχε τοτε κανει συμφωνια με τον Οικονομακο
και οταν χαλασε η συμφωνια του ΞΥΛΟΥ με τον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ,
Ο Σπυρετος πηρε απο το χερι τον ΜΠΑΛΟΚΑΚΟ και τον πηγε στον εταιρο κουτο ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ για να καουν ολοι μαζι.
αι η πορεια συνεχιζεται αναλογα με τις ορεξεις και τις συμφωνιες του ΞΥΛΟΥ.
Να δουμε που θα σταματησει η κατρακυλα.
Παντως θα δουμε πολλες κωλοτουμπες μεχρι τις εκλογες,αναλογα με τα συμφεροντα του μεγαλοεκδοτη.
ΞΥΛΟ ΓΕΡΑ .....